Miliki Kediaman Idaman Berkonsepkan Moden di Izara @ Bayu Sutera .

ASSALAMUALAIKUM WBT ❤️

Hai semua ! Hari nie Yana nak kongsikan dengan anda semua info menarik mengenai kediaman idaman . Jom baca |Miliki Kediaman Idaman Berkonsepkan Moden di Izara @ Bayu Sutera ❤️


Yana yakin mesti ada pembaca blog Yana atau kenalan Yana yang sedang mencari kediaman idaman masing-masing . Pastinya anda dambakan sebuah kediaman dengan suasana yang tenang untuk anda meniti hari tua nanti .

Di sini Yana sertakan antara ciri-ciri yang sering ditekankan untuk sesebuah kediaman idaman . Kediaman tersebut mestilah rumah landed yang lengkap dengan fasiliti mungkin faktor lain yang turut diambil kira ialah harga yang berpatutan.

Haa ! Inilah sebabnya Yana merekomendasi pembaca blog Yana dan kenalan Yana untuk mempertimbangkan untuk memiliki kediaman idaman anda di Izara @ Bayu Sutera .

Izara @ Bayu Sutera merupakan siri terbaharu yang menawarkan rumah di tepi tasik . Selain itu , ia juga dilengkapi dengan ciri-ciri rumah pintar . Ia didatangkan dengan ruang tamu yang serba boleh , susun atur yang dipanjangkan sepenuhnya , bilik tidur yang luas dengan bilik mandi di dalamnya .

Apakah Ciri-Ciri Rumah Pintar yang Yana Maksudkan ?

Kediaman di Izara @ Bayu Sutera dilengkapi dengan ciri-ciri rumah pintar seperti kunci digital , modul pencahayaan , penyaman udara IR blaster dan kawalan suara .

Antara Beberapa Kemudahan yang Ada di Kawasan Kediaman Izara @ Bayu Sutera adalah ;

- d'Tempat Country Club

- X Park Sendayan

- Sekolah Matrix Global

- Hab Komersil

- Stesen Minyak dan sebagainya .

Kediaman di Izara @ Bayu Sutera merupakan harta tanah milik bebas , rumah teres dua tingkat yang bersaiz lot 20'x70' . Manakala binaannya , 2,315 kaki persegi . Ia turut dilengkapi dengan 4 bilik tidur , 4 bilik mandi . Harganya pula dalam lingkungan RM553,XXX .

Okay , tadi Yana ada mention beberapa kemudahan yang terdapat di kawasan kediaman Izara @ Bayu Sutera . Yana akan huraikan dengan lebih terperinci dekat bawah nie yer .

• Taman Tasik Seluas 3 Ekar

Didatangkan dengan kemudahan seperti laluan jogging , parcourse , plaza deck , reflexology path dan lain-lain lagi .

• d'Tempat Country Club

Keahlian kelab secara PERCUMA , antara kemudahannya ialah ; kolam renang bersaiz olimpik , gimnasium , snuker , bilik wayang , bilik bacaan , gelanggang tenis dan banyak lagi .

• X Park SendayanMerupakan tempat hiburan terbesar di Negeri Sembilan dengan aktiviti seperti ; ATV , Go-Kart , flying fox , paintball, memanah dan lain-lain .

Sebenarnya untuk pengetahuan anda semua ada banyak lagi kemudahan lain yang disediakan di kawasan kediaman Izara @ Bayu Sutera . Anda boleh rujuk laman sesawang mereka di akhir entri Yana akan sediakan .

Akhir sekali , Yana ada berita baik untuk anda semua !! Pihak pemaju akan buat promosi 'Gempak Raya Bonanza' . Ianya bersempena dengan musim perayaan . Promosi yang hebat akan ditawarkan kepada mereka yang berminat untuk memiliki kediaman idaman di Izara @ Bayu Sutera . Rebat sebanyak RM10,000 penjimatan akan diberikan . Promosi ini akan bermula pada 23 March - 12 May 2024 sahaja .

Jadi , anda jangan lepaskan tawaran menarik ini . Yana yakin kediaman di Izara @ Bayu Sutera merupakan pilihan yang tepat untuk anda .

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut mengenai kediaman di Izara @ Bayu Sutera anda boleh hubungi Matrix Concepts di nombor 1800 88 2688 atau layari laman sesawang mereka di http://izara2.bayusutera.com .

Instagram: https://www.instagram.com/matrix_concepts

Facebook: https://www.facebook.com/matrixconceptshomes

#BayuSutera #Izara #BandarSriSendayan #LakesideResidences #Smarthome #GempakRayaBonanza #BSSDevelopment

0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^