Supercube Superbytes Bukan Sekadar Cube Tambah Tenaga Juga Sebagai Milk Booster

 Supercube Superbytes Bukan Sekadar Cube Tambah Tenaga Juga Sebagai Milk Booster

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai ! Anda tahu tak yang Supercube sekarang ada produk yang dinamakan Superbytes ? Sesuai dengan tagline mereka iaitu Bite Into A Healthy Life , kenapa Yana berkata demikian ? Jom baca |Supercube Superbytes Bukan Sekadar Cube Tambah Tenaga Juga Sebagai Milk Booster ♥️

 
1st thing 1st fokus utama Supercube Superbytes nie dia merupakan milk booster , sangat sesuai bagi ibu-ibu yang dekat luar sana yang tengah struggle untuk meningkatkan hasil susu badan mereka .Yana difahamkan bahawa Supercube Superbytes nie ia mampu memberi tenaga kepada ibu yang sedang mengandung dan juga ibu yang sedang menyusu .Sepertimana yang kita sedia maklum , kurma merupakan salah milk booster kan ? Jadi secara tak langsung dengan pengambilan Supercube Superbytes nie ia dapat membantu ibu-ibu yang sedang menyusu untuk meningkatkan hasil susu badan mereka kerana salah satu bahan yang terkandung dalam Supercube Superbytes nie ialah kurma & oat . In shaa allah ya .

Selain itu , ia juga berfungsi sebagai milk booster dan dapat melancarkan pengaliran susu badan . Rasanya juga sedap .

Supercube Superbytes nie 100% menggunakan hanya bahan semula jadi dak ia selamat untuk diambil oleh orang dewasa dan juga kanak-kanak . Antara kandungan dalam Supercube Superbytes ialah ;

  • Kompaun Coklat Putih
  • Kismis
  • Kurma & Puri Kurma
  • Oat
  • Sirap
  • Malt Putih
Once Yana cuba Supercube Superbytes nie Yana dah fall in love sebab cukup dengan 3 ketul Superbytes nie ia dapat buatkan Yana terasa kenyang . Sejujurnya , Yana bukanlah a morning person .


Beberapa kali Yana akan skip breakfast just akan minum coffee sebab Yana tak sempat nak siapkan sarapan , dengan adanya Superbytes nie pagi Yana akan jadi lebih mudah sebab dah tak perlu susah-susah nak beli atau siapkan sarapan sebab lepas makan Superbytes nie Yana kenyang sampai tengah hari .

Lupa pula Yana nak bagitahu , Supercube Superbytes nie bukan sahaja sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement ia juga sesuai dijadikan kudap-kudap untuk minum petang bersama rakan ataupun keluarga anda .


Apa yang menarik mengenai produk ini bungkusannya sangat mesra pengguna . Mudah dibawa ke mana-mana sebab didatangkan dalam pek kecil yang boleh muat beg tangan kita . 

Selain sesuai untuk kita yang bekerja snek Superbytes nie juga sesuai dijadikan bekal untuk anak-anak anda bawa ke sekolah . Tambahan pula , ia rendah kalori dan rendah Indeks Glisemik (GI) .


Review Yana : Yana sendiri dah cuba Supercube Superbytes nie , yer rasanya agak manis tapi manis yang acceptable . Rasa kurma dan kismis juga well blend ini membuatkan rasa Supercube Superbytes nie bertambah sedap .

Okay sekian sahaja yang Yana nak kongsikan dengan anda semua mengenai Supercube Superbytes dan beberapa khasiatnya kepada kita dan paling penting kepada ibu mengandung dan juga ibu yang sedang menyusu . Info lanjut anda boleh rujuk maklumat dekat bawah ;

SUPERCUBE’S SOCIAL MEDIAS

0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^