Pek Anugerah Ramadan daripada RoyalePharma

Pek Anugerah Ramadan daripada RoyalePharma 

ASSALAMUALAIKUM WBT ❤️

Hai semua ! Hari nie Yana nak memperkenalkan Pek Anugerah Ramadan yang Yana terima baru-baru nie , untuk pengetahuan anda dalam satu pek nie mengandungi suplemen yang bagus untuk badan kita sangat sesuai diamalkan ketika berpuasa . Nak tahu dengan lebih lanjut , jom baca | Pek Anugerah Ramadan daripada RoyalePharma ❤️


" Kerana kesihatan adalah sebuah anugerah ..." Itu merupakan tagline mereka . Pek Anugerah Ramadan didatangkan khusus buat penjagaan kesihatan ketika bulan Ramadan dan menjelang Syawal agar kesihatan kekal terpelihara . 

Memandangkan kita sudah pun melepasi bulan Ramadan dan Syawal Yana yakin kesihatan dalaman masih lagi menjadi keutamaan buat kita semua kan ? Mesti ada kalangan kita yang bakal mengganti puasa atau pun nak buat puasa sunat . Yana sangat sarankan anda untuk amalkan suplement daripada Royale Pharma nie . 

Kembali kepada topik kita , dalam Pek Anugerah Ramadan mengandungi dua pek Baraka Habbatus Sauda dan satu botol kecik Arnia Madu Kelulut . Pek Anugerah Ramadan sememangnya anugerah alam semula jadi yang diketahui ramai akan manfaatnya . 

BARAKA BLACK SEED OIL 

Antara kebaikkan Baraka Black Seed Oil adalah seperti berikut ;

- membantu penghadaman

- membantu mengawal kawalan glukosa dalam darah 

- meningkatkan sistem imun

- meningkatkan peredaran darah 

Cara pengambilan : Ambil 2 gel lembut Baraka dua kali sehari . Selepas sahur dan juga selepas berbuka .

ARNIA KELULUT HONEY 

Beberapa kebaikkan Arnia Kelulut Honey adalah seperti berikut ; 

- menyokong sistem imun

- mengandungi gula trehalosa yang mempunyai indeks glisemik yang rendah

- meningkatkan tenaga

Cara pengambilan : Satu sudu teh Arnia setiap hari semasa sahur .

Pek Anugerah Ramadan ini sesuai untuk dikongsi dengan yang tersayang . Pek Anugerah Ramadan ini juga sangat disyorkan sebagai paket hadiah kepada keluarga , sanak saudara dan juga sahabat handai yang jauh mahupun dekat di hati . 

Jangan risau kerana produk ini dipercayai oleh Pharmaniaga . Packagingnya juga sangat cantik memang sesuai sangat dijadikan sebagai hadiah . Seperti yang Yana mentioned pada awal perenggan ia mengandungi makanan sunnah habbatus sauda dan madu kelulut .

Dapatkan Pek Anugerah Ramadan hari ini di http://royalepharma.com atau di farmasi RoyalePharma Bangi serta farmasi-farmasi yang berdekatan dengan anda . 

* Stok adalah terhad , dapatkan Pek Anugerah Ramadan sementara stok masih ada *

0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^