Kurangkan Masalah Dagu Berlapis dengan Safi Youth Gold Golden C Duo Serum

 Kurangkan Masalah Dagu Berlapis dengan Safi Youth Gold Golden C Duo Serum

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semuaaaa ! Okay hari nie Yana nak kongsikan dengan anda semua tips untuk runcingkan wajah dan juga cara untuk mengurangkan masalah dagu berlapis . Jom baca │Kurangkan Masalah Dagu Berlapis dengan Safi Youth Gold Golden C Duo Serum ♥


Sepertimana yang kita semua tahu semakin kita meningkat usia semakin banyak masalah kulit wajah yang bakal kita alami antaranya kulit wajah menjadi kendur dan masalah dagu berlapis mula muncul . Hm , penat kan bila kita selalu fikir macam mana kita nak kembalikan keanjalan kulit wajah kita . Sekarang dah tak perlu risau Safi Youth Gold Golden C Duo Serum boleh membantu kita semua untuk mengatasi semua masalah tersebut .


Sebelum Yana ulas dengan lebih lanjut mengenai Safi Youth Gold Golden C Duo Serum nie Yana nak kongsikan serba sedikit info mengenai Safi . Safi merupakan jenama penjagaan kulit yang Halal no 1 di Malaysia . Safi sentiasa memperkenalkan teknologi penjagaan kulit yang baru yang disokong oleh tuntutan klinikal dan saintifik untuk meningkatkan imej jenama dan kelayakan dalam kalangan pengguna .


Safi Youth Gold Golden C Duo Serum dapat merawat secara mikro dan megurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur . Selain itu , dengan penggunaan Safi Youth Gold Golden C Duo Serum ia juga dapat mengurangkan 50% dagu berlapis hanya dalamm masa 15 minit sahaja .


Apa yang best mengenai Safi Gold Golden C Duo Serum nie ia boleh membuatkan anda tampil lebih muda dengan wajah yang lebih anjal , runcing dan tirus . Diformulasikan dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C dan Nano Emas 24k yang lebih berkesan daripada Vitamin C biasa .


Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit . Turut diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives yang merupakan gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi 7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit :

  • Menegangkan kulit
  • Meningkatkan keanjalan
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan
  • Meningkatkan kelembapan kulit
  • Melindungi kulit dari pengoksidaan
  • Meingkatkan kehalusan kulit
  • Memperbaiki kulit rosak
Harga bagi Yana sangat berpatutan iaitu Lifting Golden C Duo Serum RM59.90 manakala Lifting 24k Serum Cleanser RM19.80 sahaja . Boleh didapati di semua cawangan farmasi Watsons , Guardian , Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada .


Sekiranya anda merupakan wanita yang sangat menitikberatkan akan kecantikkan kulit wajah Yana highly recommended Safi Youth Gold Golden C Duo Serum nie , kalau anda dambakan dagu yang runcing dan muka yang tirus belilah sekarang di mana-mana farmasi Watsons , Guardian  Aeon Wellness dan Caring berdekatan dengan anda ♥

Sekian sahaja perkongsian Yana pada kali nie , untuk info lanjut anda boleh rujuk :

Instagram : @safimalaysia
Facebook : @SAFI.My
Twitter : @SAFImalaysia
Youtube : SAFI Malaysia

0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^