Tips Jaga Kesihatan Dalaman dan Kecantikkan Luaran dengan Hanya Mengamalkan Ecolite Boostick

 Tips Jaga Kesihatan Dalaman dan Kecantikkan Luaran dengan Hanya Mengamalkan Ecolite Boostick 

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua ! Yana kembali lagi ya .. Kali nie Yana nak kongsikan beberapa tips kecantikkan dan kesihatan dalaman dengan anda semua .. Baru-baru nie Yana ada discover satu produk keluaran Ecolite nie .. Nama dia Boosttick ? Betul ker , Boostick nie berkesan dalam menjaga kesihatan dalaman dan kecantikkan luaran ? Jom baca │Tips Jaga Kesihatan Dalaman dan Kecantikkan Luaran dengan Hanya Mengamalkan Ecolite Boostick ♥


Ecolite memperkenalkan produk terbaru mereka untuk tahun 2021 nie iaitu Boostick .. Boostick boleh diambil pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada .. Boostick nie merupakan cecair likat didatangkan dengan tiga rasa masing-masing mempunyai fungsinya yang tersendiri .. Boostick nie dicipta khas bagi anda yang sangat mementingkan kehidupan yang sihat .. 3 Boostick yang berbeza ini mempunyai fungsi berbeza, ia dapat  membantu anda menguatkan mata, melancarkan peredaran darah, memelihara kecantikkan kulit wajah .. Selain itu , ia juga menjaga kesihatan anda dari dalam ke luar disamping dapat menambahkan tenaga ..


Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum - untuk penglihatan yang baik

Sepertimana yang kita tahu , Wolfberry , White Chrysanthemum dan delima kaya dengan pelbagai nutrien yang bermanfaat untuk mata dan dapat membantu melegakan mata yang letih ..

Bahan-bahan : Wolfberry ,White Chrysanthemum , Prune , Pomegranate , Linden Honey , Galacto-oligosaccharide Syrup (GOS)

Fungsi Produk : melindungi mata, memperbaiki penglihatan, melegakan mata yang kering
Dapat Mencegah : katarak, miopia dan presbiopia, mencegah kerosakan cahaya biru, anti-oksidan

Disyorkan bagi mereka yang selalu menghadap telefon / skrin komputer dalam jangka masa yang terlalu lama , dan bagi mereka yang mempunyai masalah gangguan mata ..


Boostick Concentrated Red Dates + Date Palm - untuk pipi merah jambu

Campuran buah kurma merah dan kurma biasa yang kaya dengan zat besi dan pelbagai vitamin untuk melancarkan darah dan meningkatkan fungsi hematopoietik , mencantikkan kulit dan rambut dan dapat melegakan sembelit ..

Bahan-bahan : Red Date , Date Palm , Brown Sugar , Linden Honey , Galacto-oligosaccharide Syrup (GOS)

Fungsi Produk : melancarkan peredaran darah , meningkatkan fungsi hematopoietik , mencantikkan kulit dan rambut dan dapat melegakan sembelit 
Dapat mencegah : anemia , tangan dan kaki yang sering sejuk , mencegah pengumpulan toksin yang disebabkan oleh sembelit

Disyorkan kepada mereka yang sering mengalami masalah tangan dan kaki yang sejuk , peredaran darah yang lemah , atau pemeliharaan selepas haid ..


Boostick Concentrated Pear + Bird's Nest - untuk kulit yang sihat

Kandungan air yang tinggi , serat dan nutrien yang terdapat pada pir Cina digabungkan dengan faktor pertumbuhan epidermis (EGF) yang unik  dan asid sialik sarang burung merangsang pembaharuan sel kulit dan memberi khasiat tambahan ..

Bahan-bahan : Chinese Pear , Bird's Nest , Lily Bulb , Tuckahoe , Monk Fruit , Kudzu Root , Ophiopagon Tuber , Linden Honey , Galacto-oligosaccharide Syrup (GOS)

Fungsi Produk : menyuburkan dan mencantikkan kulit , menyuburkan trakea dan paru-paru , memperbaiki sistem pencernaan ..
Dapat mencegah : tekak kering , bibir sumbing , kulit kering , atau sembelit yan disebabkan oleh panas kering ..

Disyorkan kepada mereka yang sering tidur lewat , perokok , dan kepada mereka yang ingin meningkatkan , melembapkan dan mencantikkan kulit mereka ..


Dalam setiap kotak Boostick mengandungi  sachet dan percuma beg yang ditutup dengan zip .. Cara pengambilan boleh diambil terus ataupun dibancuh dengan air suam .. Simpan di tempat kering dan sejuk .. Boleh tahan selama bulan .. Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian anda boleh kunjungi Guardian yang berdekatan dengan anda ataupun di Health Lane Family Pharmacy ..


Okay , Yana rasa itu sahaja yang Yana nak kongsikan dengan anda semua .. Maklumat lebih lanjut anda boleh rujuk maklumat di bawah :

Instagram : ecolite_malaysia
Facebook : Ecolite

2 Comments

  1. yang ada birdnest tu nampak sedap . Lelaki leh consume tak ?

    ReplyDelete
  2. packaging dia lawa very vibrant hehe..
    umur2 skrng ni mula da nak cari supplement kesihatan hehe..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^