Jom Membeli-Belah di PG Mall Bersempena dengan Super Shocking Sale



Jom Membeli-Belah di PG Mall Bersempena dengan 

Super Shocking Sale 

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua pembaca blog Yana .. Hari nie Yana ada satu berita gembira yang Yana nak kongsikan dengan anda semua .. Yana yakin ramai diantara pembaca blog Yana merupakan mereka yang sangat gemarkan shopping online .. Nak tahu dengan lebih lanjut berita gembira apa yang Yana nak kongsikan tu ? Jom baca │Jom Membeli-Belah di PG Mall Bersempena dengan Super Shocking Sale ♥



Mesti ramai diantara kita yang masih belum familiar dengan PG Mall kan ? Oleh disebabkan itu izinkan Yana terlebih dahulu memperkenalkan PG Mall kepada anda semua .. PG Mall adalah merupakan salah satu Platform e-dagang Malaysia nombor 1 yang ditubuhkan sejak tahun 2017 dan ia merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan yand ada di Malaysia untuk pengetahuan anda PG Mall juga telah disenaraikan sebagai laman web e-dagang nombor 3 teratas di laporan pandangan Iprice ..


Di PG Mall sedang berlaku Super Shocking Sale tau , apa yang akan anda dapat dengan Super Shocking Sale di PG Mall ? Tawaran harga serendah RM1 , terdapat pelbagai tawaran baru pada setiap hari tapiiiiiiii masa tawaran adalah TERHAD .. Sekiranya anda nak tahu Super Shocking Sale nie untuk semua kategori produk seperti ; fesyen wanita , peralatan rumah , rumah dan gaya hidup , aksesori elektronik , fesyen lelaki, kanak-kanak dan bayi , alat-alat elektronik dan banyakkkkk lagi ! 


Okay sebagai contoh Yana ambil Osuki Cordless Wireless Vacuum Cleaner nie harga asal adalah RM799  , untuk vacuum nie Yana boleh mendapatkan diskaun sebanyak 66% yang mana bermaksud harga yang perlu Yana bayar selepas diskaun adalah sebanyak RM275 .. Wow ! Dekat sini Yana dah berjaya jimat sebanyak RM524 ermm , mungkin dengan wang yang Yana berjaya jimatkan tu Yana boleh grab beberapa barang yang Yana nak beli di PG Mall bersempena dengan Super Shocking Sale .. Sebenarnya , banyak lagi faedah yang anda boleh dapatkan bersempena dengan Super Shocking Sale di PG Mall nie tau apa kata anda teruskan membaca entri Yana nie sebab semuanya Yana ada nyatakan di bawah nie ..


Selain itu , di PG Mall terdapat juga promosi secara berterusan yang lain seperti Hot Day Sale yang mempunyai 3 slot pada setiap hari pada jam 10 pagi , 4 petang dan 9 malam .. Hm , dah nama pun Hot Day Sale semestinya harga barangan yang ditawarkan adalah sangat rendah lebih tepat lagi anda akan mendapat DISKAUN sehingga 80% pada setiap hari .. Fuhh , menarik bukan ?

Disamping adanya Hot Day Sale terdapat juga kempen Loveyou 3000 yang mana dengan setiap pembelian yang bernilai RM30 dan ke atas anda akan berpeluang untuk menyertai kempen Love You 3,000 hadiah keseluruhan yang ditawarkan adalah bernilai RM3,000 .. Anda berpeluang untuk memenangi hadiah keseluruhan yang bernilai sehingga RM3,000 dengan hanya membuat pembelian serendah RM30 di PG Mall , menariknyaaa ! Pengumuman senarai pemenang akan diumumkan pada 15 dan 30 pada setiap bulan .. Yana nak kongsikan tips untuk anda berpeluang memenangi hadiah yang bernilai RM3,000 tu , dengar kata semakin banyak yang anda belanjakan maka semakin tinggilah peluang anda untuk menang !




Haaa ! Sebelum Yana lupa Yana nak bagitahu yang PG Mall mengamalkan konsep "ConsuMerchant" yang berasal dari kata "Consumer" dan "Merchant" merupakan model perniagaan ekonomi perkongsian keuntungan tulen mereka sendiri yang akan memberi kuasa kepada pengguna / pembeli muda atau tua untuk menjadi usahawan dan membina empayar perniagaan tetap dengan PG Mall .. "ConsuMerchant" akkan memberikan pulangan tunai selamanya sehingga 3.5% , dengan PG Mall anda bukan sahaja membelanjakan malah anda juga berkongsi dan mendapatkan keuntungan ..


Okay , setelah sekian panjang berjela Yana huraikan mengenai PG Mall dan kempen yang sedang berlangsung di PG Mall takkanlah anda tak teringin nak ber shopping online di PG Mall ? Jangan risau yer sebab PG Mall merupakan platfrom e-dagang yang boleh dipercayai kerana kepercayaan dan keselamatan membeli-belah oleh pembeli merupakan keutamaan mereka .. Jadi , apa yang anda tunggu lagi ? Cepatlah shopping di PG Mall untuk anda berpeluang memenangi hadiah bersempena dengan Kempen Love You 3000 dan jangan lupa yang anda boleh grab pelbagai barang dengan harga yang rendah menerusi promosi secara berterusan Hot Day Sale ..

untuk maklumat lanjut anda boleh layari :

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=334

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia 

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Supershockingsale #Hotdaysale #Loveyou3k



Author image
The Author

Lyana Ishak

10 Comments

  1. Sale sampai 80% tu yang best tu. ada cashback lagi. murah teruk vacuum tu bila ada diskaun.

    ReplyDelete
  2. suka jugak pg mall ni, sales dia menarik!

    ReplyDelete
  3. Nak cash back. Shopping2 dapat cash bac. best woo..

    ReplyDelete
  4. Seronok shopping PG Mall..macam-macam manfaat ada.

    ReplyDelete
  5. Suka PGMall sebab ada cash back! 🎉🎉

    ReplyDelete
  6. Wuuu, banyak giler less tu. Murah sangat tuu.

    ReplyDelete
  7. Tak sabar sale.. tq sharing info

    ReplyDelete
  8. Dh pernh shopping kat pg mall.. Memang bnyk pilihan barang.. Ni lagi sale.. Pergh mesti bnyk brg murah

    ReplyDelete
  9. Teringin juga nak shopping di PG Mall. Banyak nau ye promotion. Nanti kita serbu! =P

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^