Kembalikan Tona Kulit Sekata Bagaikan Kristal dari Dalam dengan Pynocare

Kembalikan Tona Kulit Sekata Bagaikan Kristal dari Dalam dengan Pynocare

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua .. Okay hari nie Yana nak share satu produk yang dapat mengembalikan tona kulit yang sekata .. Sepertimana yang kita semua alami kulit kita menjadi semakin kusam dek kerana seringkali terdedah dengan pencemaran dan cahaya matahari.. Nak tahu apa yang menarik dengan Pynocare nie ? Jom baca | Kembalikan Tona Kulit Sekata Bagaikan Kristal dari Dalam dengan Pynocare ♥ 
Sebelum Yana ulas dengan lebih lanjut mengenai Pynocare terlebih dahulu Yana nak ceritakan serba sedikit mengenai melanin .. Adakah anda semua tahu apa itu melanin ? Melanin merupakan pigmen yang terhasil daripada sel sel melanosit dan ia memberi warna kepada kulit kita .. Penghasilan melanin terjadi di lapisan kulit yang paling dalam dengan bantuan beberapa jenis enzim .. Melanosit kmudiaanya membawa melanin ke permukaan kulit dan ia menyumbang kepada warna kulit setiap individu .. Bintik-bintik hitam dan tona kulit yang tidak sekata disebabkan oleh penghasilan melanin yang berlebihan pada kawasan yang terdedah kepada pancaran matahari terutamanya di bahagian pipi , atas bibir , hidung dan dagu ..Apakah Punca Punca Masalah Kulit ?

Haa , untuk pengetahuan anda semua kulit menjadi lebih teruk jika terdedah kepada cahaya matahari apakah punca-punca yang lain ? Jom teruskan membaca perkongsian Yana nie :


  • Cahaya Matahari : faktor utama
  • Perubahan Hormon : kehamilan , pil kontraseptif
  • Masalah Endokrin : tiroid , ovari
  • Kosmetik yang bertoksik pada cahaya , merkuri , asid salisilik
  • Ubat ubatan yang bertoksik pada cahaya , antibiotik , ubat anti keradangan ..
Bagaimana Pynocare Membantu Masalah Ini ?

Esen untuk tona kulit yang sekata bagaikan kristal MSCC Complex Actisome meningkatkan biovailability untuk penyerapan yang lebih baik (meningkatkan manfaat) .. Selain itu , ia dapat memberi pertahanan dari radikal bebas yang menjadi pencetus utama tona kulit tidak sekata .. Pelindung UV , antioksidan juga meningkatkan pertahanan terhadap kerosakkan kulit yang disebabkan oleh cahaya UV ..Pynocare membekalkan Ekstrak Kulit Kayu Pain Maritim Perancis yang kaya dengan procyanidin oligoomerik dan bioflavonoid yang berfungsi sebagai antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas .. Vitamin C merupakan antioksidan semulajadi yang melindungi kulit daripada UVA , UVB dan cahaya yang boleh dilihat .. Ekstrak D.Salina yang membekalkan sumber semulajadi yang kaya dengan karotenoid , beta-karotena .. Last but not least , Vitamin E sebagai antioksidan larut lemak yang menghalang pengoksidaaan lipi  dan menghapuskan radikal bebas ..

Cara pengambilan :
2 kapsul sehari selepas makanOkay sekian sahaja daripada Yana mengenai Pynocare .. Yana sendiri masih dalam fasa mencuba .. In shaa allah nanti Yana akan share hasilnya .. Sekiranya anda berminat nak membuat pembelian atau berminat nak tahu dengan lebih lanjut mengenai Pynocare anda boleh refer maklumat dekat bawah nie :1 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^