Bau Badan Hilang dengan Azyma Care Clay Body Wash



Bau Badan Hilang dengan Azyma Care Clay Body Wash

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua ! Okay good news kepada mereka yang mempunyai maslah bau badan .. Yana ada cara penyelesaian dia .. Yana sendiri dah cuba dan ternyata ianya berkesan .. Nak tahu bagaimana Yana atasi masalah bau badan ? Jom baca │Bau Badan Hilang dengan Azyma Care Clay Body Wash 



Okay , seperti mana yang kita sedia maklum hampir semua antara kita tidak suka dengan kehadiran bau badan .. Sama ada ia datang dari diri kita sendiri ataupun orang lain yang pastinya bau badan akan membuat kita rasa tidak selesa .. Sekiranya bau badan itu datang dari diri kita sendiri ia akan membuatkan kita rasa tidak yakin dan segan untuk berada dekat dengan orang lain .. 

Sejujurnya Yana sendiri mempunyai masalah bau badan .. Tapi , bila kita dah tahu kita mempunyai masalah bau badan semestinya dengan sedaya upaya kita akan atasinya tak kisah lah walau apa cara sekali pun kerana masalah bau badan ini akan mengganggu tugasan harian kita .. Seperti Yana   selain dengan mandi menggunakan sabun deodarant dan perfume merupakan senjata lain untuk Yana atasi masalah bau badan ..



Okay , sekarang Yana nak tanya pernah tak anda tahu mengenai produk Azyma Care Clay Body Wash ? Haa , kalau tak pernah okay kita geng ! Tetapi , selepas Yana mula mengenali produk mandian Azyma Care Clay Body Wash nie Yana seakan serasi pula sebab bau dia yang fresh dan ia juga dapat mengatasi masalah bau badan yang Yana hadapi .. Sebagai contoh , baru-baru nie Yana ada join funrun sejauh 5 kilometer .. Jika difikir logik akal dengan jarak yang macam nie semestinya Yana akan berpeluh dan badan Yana akan ada bau yang kurang enak .. Akan tetapi , Yana silap .. Yes , badan Yana berpeluh tapi bau badan ??? Eh , mana dia pergi ? Haha ! Selalunya selepas funrun Yana mesti akan berbau sampai Yana naik segan nak tunggu lama-lama dekat sana .. Selepas Yana menggunakan Azyma Care Clay Body Wash nie alhamdulillah satu masalah Yana telah dapat atasi  ..



Hm , kalau anda nak tahu pada masa yang sama Yana turut mempunyai masalah dekat kulit badan .. Terdapat kesan melecet dan gatal pada anggota badan Yana yang mana Yana rasa tak perlu Yana sebut dekat mana .. Alhamdulillah , selepas seminggu Yana menggunakan produk Azyma Care Clay Body Wash kesan gatal itu semakin kurang dan hilang ..



Sekarang Yana nak ceritakan sedikit mengenai Azyma Care Clay Bosy Wash nie .. Produk Azyma Care Clay Body Wash adalah produk yang baik untuk menghilangkan bau badan , melembapkan kulit dan memberikan kesegaran kepada tubuh .. USP produk ini adalah tanah liat yang bermutu tinggi dan produk yang berasaskan 'natural' yang bebas daripada bahan-bahan kimia yang berbahaya .. Antara feedback daripada pengguna selepas menggunakan produk Azyma Care Clay Body Wash :

  1. ia berkesan untuk kulit yang mempunyai maslaah gatal-gatal dan penyakit eczema
  2. ia tidak memberikan kesan kepada kulit yang sensitif (kulit luka)
  3. ia juga boleh digunakan sebagai shampoo
  4. ia tidak memedihkan mata
  5. ia dapat menghilangkan parut-parut lama
* Namun demikian ini merupakan hasil testimoni daripada pihak pengguna manakala daripada pihak Azyma Care Clay Body Wash mereka menyatakan bahawa mereka TIDAK PERNAH mendakwa ia tidak memedihkan mata secara spesifik dan terbuka serta tidak akan melakukannya .. Ianya terserah kepada kesesuaian pengguna masing-masing *



Oh ya , Yana pasti ramai akan bertanya mengenai harga produk Azyma Care Clay Body Wash nie .. Harga sebotol Azyma Care Clay Body Wash adalah RM68 .. Sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 2 botol harganya RM100 ..  Yes , memang ramai akan kata harga Azyma Care Clay Body Wash mahal .. Bagi Yana , produk Azyma Care Clay Body Wash nie merupakan produk yang eksklusif jadi memang tidak hairan jika harganya agak mahal ..  Selain itu , Azyma Care Clay Body Wash mengandungi tanah liat kaolin asli yang bermutu tinggi khusus untuk penjagaan kesihatan semua jenis kulit .. Disamping itu , bahan utama lain seperti ekstrak Aloe Vera , Chamomile , Cucumber dan Lavender Oil adalah natural semuanya ..



Azyma Care Clay Body Wash dikilangkan oleh kilang yang mempunyai internatonal certs dan diiktiraf oleh pengeluar produk personal care antarabangsa .. Mereka mempunyai GMP , pengiktirafan Halal Jakim ada ISO (MS Cert Malaysia) dan mendapat U.S Food and Drug Administration (US FDA) apa yang paling penting ianya disahkan halal Jakim dan didaftarkan dengan KKM (NPRA) .. Azyma Care Clay Body Wash juga tidak mengandungi bahan-bahan kimia berbahaya seperti paraben , diethanolamin , perwarna tiruan dan lyral .. Azyma Care Clay Body Wash boleh dipakai untuk semua jenis kulit seperti super sensitif termasuk kanak-kanak yang berumur dua tahun ke atas , ianya lembut dan PHnya adalah neutral ..



Okay sekian sahaja perkongsian Yana mengenai produk Azyma Care Clay Body Wash nie .. Untuk info lanjut anda boleh rujuk malumat dekat bawah :

Produk Azyma Care adalah yang terbaik dengan mengutamakan kualiti dan kesucian. Azyma Care,  Gel mandian tanah liat premium untuk anda sekeluarga.

Maklumat lanjut hubungi
 +6019 776 0647/ +603 6732 0647

atau layari

atau whatsapp terus :

https://www.wasap.my/+60197760647
https://www.wasap.my/+60197760647
https://www.wasap.my/+60197760647

Harga Azyma Care Clay Body Wash hanyalah RM68/pax (300ml)
Harga promosi RM100/2pax (sehingga stok masih ada)



Author image
The Author

Lyana Ishak

2 Comments

  1. harum mewangi laa lepas guna azyma care body wash nih. ihihii

    ReplyDelete
  2. memang wangi dan berikan kesegaran lepas penat bsukan.. serius yanie suka sangat.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^