Hai CLAIGIO LED Eye Patch , Selamat Tinggal Mata Panda

Hai CLAIGIO LED Eye Patch , Selamat Tinggal Mata Panda

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥ 

Haii semua , Yana nak tanya ada tak sesiapa yang tak mempunyai masalah pada bawah mata ? Rata-rata wanita akan mengatakkan bahawa mereka mempunyai masalah pada bawah mata .. Tak kisah lah sama  ada panda eyes ataupun lingkaran hitam pada bawah mata tu .. Ehh , jap bukan sama saja ker kedua-duanya tu ? Hehehe .. Okay hari nie Yana nak memperkenalkan satu alat yan boleh hilangkan masalah pada bawah mata nie , jom baca │Hai CLAIGIO LED Eye Patch , Selamat Tinggal Mata Panda ..Haa , seperti yang dilihat dalam TVN Korea "Encounter / Boyfriend" drama terkini yang dibintangi oleh Song hye Kyo dan Park Bo Gum CLAIGIO LED Eye Patch adalah merupakan alat kecantikkan kulit yang optimum untuk menjadikan kulit kelihatan lebih terang dan cerah dengan merawat kawasan gelap dan kecacatan , mencerahkan kulit , mengurangkan kedutan dan menegangkan semula kulit ..Sepertimana yang kita sedia maklum , pada masa kini terdapat banyak pusat rawatan kecantikkan turut menawarkan servis yang sama namun tak semua antara kita mampu mendapatkan rawatan kecantikkan di spa atau mana-mana salon dek kerana harga yang agak tinggi dan memerlukan kita menerima servis rawatan mereka secara berterusan untuk kita dapatkan kulit yang cantik seperti yang didambakkan kita .. Worries no more , dengan ada nya CLAIGIO LED Eye Patch anda boleh mendapatkan rawatan yang hampir sama dengan harga yang jauh lebih rendah ..CLAIGIO LED Eye Patch ini , ia meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin dalam lapisan dermal atas dan meningkatkan aktiviti fibroblas dengan 20 LED RED (600-660nm) panjang gelombang yang palinng optimum untuk kulit .. Jangan risau yer , dengan menggunakan CLAIGIO LED Eye Patch ini anda bebas daripada sebarang kesan sampingan yang tak diingini ..CLAIGIO LED Eye Patch mmerupakan Patch mata LED mudah alih yang mudah digunakan dan berpatutan harganya .. Hanya perlu sambung dengan menggunakan telefon pintar anda dan ia boleh digunakan pada bila-bila masra dan di mana sahaja .. Patch LED ini diperbuat daripada gel silikon bukan toksik dan mudah dibasuh untuk digunakan semula ..CARA PENGGUNAAN :

Gunakan sebanyak 2-3 sesi (8 minit setiap sesi dengan fungsi pemasa auto) sehari dan lebih daripada 3 kali seminggu untuk menggandakan kesan penjagaan anti kedut , CLAIGIO LED Eye Patch ini juga dilengkapi dengan jaminan 1 tahun dengan satu hingga satu penggantian untuk kerosakkan ..MAKLUMAT PRODUK : 

SKU Produk : CLAIGIOeyepatch
Saiz (panjang * lebar * ketinggian) : 11cm x 3cm x 20cm
Ketersediaan : 49
Harga : RM279.00 (RM249.00)Sekiranya ada pembaca blog Yana yang berminat nak membuat pembelian CLAIGIO LED Eye Patch ini anda boleh lakukan nya di https://www.kbeautyagent.com .. Oh ya ! Sebelum Yana lupa , Yana ada berita baik kepada pembaca blog Yana yang nak beli CLAIGIO LED Eye Patch nie anda boleh dapatkan diskaun sebanyak RM30 dengan menggunakan kod promo "LYANA30" semasa proses checkout di website yang Yana bagi dekat atas tu .. Cepat tau buat pembelian nie sebab ianya TERHAD KEPADA 30 PEMBELI PERTAMA SAHAJA dan sah sehingga 28 FEBUARI 2019 SAHAJA yer ..

2 Comments

  1. Masalah mata panda sedikit sebanyak dapat diatasi..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Menarik ni. nak2 eye patch yu boleh digunakan banyak kali :D

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^