REVIEW : KITSUI 39 Super Food Meal Replacement

ASSALAMUALAIKUM WBT ❤️

Hai semua ! Yana nak share review honest Yana mengenai satu meal replacement yang Yana sedang amalkan sekarang . Jom baca |REVIEW : KITSUI 39 Super Food Meal Replacement ❤️


Sebagaimana yang kita semua sedia maklum KITSUI bukan satu nama asing lagi ia merupakan satu jenama supplement yang sudah ramai yang kenal dan ramai percaya dengan keberkesanan produk daripada KITSUI .
Pada baru-baru nie Yana nak cuba another produk daripada KITSUI which is 39 Super Food Meal Replacement . Oh ya , untuk pengetahuan anda semua Yana bukan seorang yang morning person tau . Kadang-kadang disebabkan Yana lewat bangun Yana tak sempat nak sarapan . Tapi , selepas Yana dah try KITSUI 39 Super Food Meal Replacement Yana dah tak skip sarapan kerana ia mudah dihidangkan dan sesuai sangat untuk orang macam Yana .


KITSUI 39 Super Food Meal Replacement adalah makanan tambahan yang diciptakan khas untuk memberikan sokongan optimum serta meningkatkan kesihatan dan tenaga secara serentak. 


Makanan Tambahan yang dapat BANTU KURANGKAN MASALAH GULA TINGGI DALAM DARAH , mengurangkan masalah kolesterol, dan juga mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.  


Siapakah yang sesuai untuk amalkan KITSUI 39 Super Food Meal Replacement?

-Dewasa dan Warga Emas
-Sesuai utk sekeluarga 
-Masalah Gula Tinggi dalam Darah 
-Masalah Tekanan Darah Tinggi 
-Mahukan kesihatan Mata
-Mengekalkan tulang yang sihat
-Menginginkan tenaga
-Mencari kesihatan yang lebih baik

Apakah kebaikkan KITSUI 39 Super Food Meal Replacement?

Okay dekat bawah nie Yana share antara beberapa kebaikkan pengambilan KITSUI 39 Super Food Meal Replacement :
• Mengurangkan gula dalam darah
• Membantu meningkatkan sistem imuniti
• Mengurangkan tekanan darah tinggi
• Membantu meningkatkan kesihatan sendi dan tulang
Membantu mengekalkan kesihatan mata


Cara penyediaannya sangat mudah , campurkan 1 sachet (30gm) dengan 200-250ml air sejuk atau air suam. Anda juga boleh mencampurkannya ke dalam jus, smoothie atau apa sahaja yang anda suka. Rasa dia sedap tau ! 

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan KITSUI 39 Super Food Meal Replacement anda boleh dapatkannya di Watsons yang berdekatan dengan anda .
Okay Yana ada sediakan satu video ringkas cara Yana comsume dan sediakan KITSUI 39 Super Food Meal Replacement. 

Inilah adalah antara sijil-sijil yang diperolahi oleh KITSUI :


0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^