Kebaikkan Mengamalkan Incha Oil daripada Inchaway

 Kebaikkan Mengamalkan Incha Oil daripada Inchaway

Haii semua !! Okay hari nie Yana nak kongsikan satu produk yang sangat bagus untuk kita jaga kesihatan dalaman dan bagi mereka yang sedang merancang nak diet .. Sebelum tu Yana nak tanya , pernah tak dengar cerita mengenai Incha Oil ? Kalau belum , jom baca |Kebaikkan Mengamalkan Incha Oil daripada Inchaway ❤️


Hm , kalau anda semua nak tahu Sacha Inchi ialah Raja Omega .. Diiktiraf oleh dunia sebagai minyak terbaik di dunia dari sumber tumbuhan .. Sacha Inchi berasal daripada negara Peru juga dipanggil sebagai Sacha Peanut , Inca Peanut , Mountain Peanut dan juga Sacha Inchi .. Buahnya menghasilkan kekacang yang diproses menjadikannya minyak yang bernilai tinggi yang mengandungi Omega 3 , Omega 6 , Omega 9 , Vitamin A dan E secara tak langsung menjadikannya sumber antioksidan ..


Incha Oil (Sacha Incha Oil) mempunyai kandungan Omega 3 yang sangat tinggi , ia dapat membantu dalam semua jenis masalah kesihatan yang timbul dari diet yang tidak seimbang pada zaman era moden ini .. Oleh kerana tubuh manusia tidak dapat menghasilkan asid lemak penting dengan sendirinya , asid lemak penting harus diserap melalui diet .. Oleh itu , Incha Oil adalah makanan tambahan yang sangat baik ..


Soal keselamatan anda tak perlu risau sebab ianya 100% organik dan telah lulus beberapa ujian makmal dan satu lagi hal yang penting yang anda semua perlu tahu ianya HALAL dan siap ada cop sijil HALAL lagi dekat belakang kotak .. Jadi , anda boleh consume tanpa was-was ..Cara pengambilan satu sachet setiap hari setiap satu sachet nie mengandungi 3ml Incha Oil .. Digalakkan ambil selepas sarapan pagi okay ..


Okay macam nie lah rupa Incha Oil tu .. Kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut mengenai  Incha Oil boleh rujuk gambar di bawah yer..

Yana rasa itu sahaja informasi yang Yana nak kongsikan dengan anda semua mengenai Incha Oil daripada Inchaway , untuk maklumat lanjut anda boleh rujuk 1 Comments

  1. First time dgr produk ni. Thank you sb share tauu

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^