Mudahnya Membeli-belah di PG Mall Semuanya di Hujung Jari

 Mudahnya Membeli-belah di PG Mall Semuanya di Hujung Jari

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua , Yana pasti bahawa PGMall bukanlah lagi satu nama asing bagi mereka yang gemarkan shopping secara atas talian .. Hari nie Yana nak kongsikan berita yang best mengenai PG Mall khusus bagi mereka yang suka sangat online shopping .. Jom baca │Mudahnya Membeli-Belah di PG Mall Semuanya di Hujung Jari ..


Okay , kalau anda semua nak tahu PG Mall merupakan salah satu platform e-dagang Malaysia yang wujud sejak tahun 2017 lagi .. Selain itu , PG Mall adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia dan PG Mall juga telah disenaraikan sebagai laman web e-dagang nombor 3 teratas di laporan pandangan Iprice .. Apa yang menariknya , PG Mall menerima semua jenis pembayaran secara e-wallet ! Sejak kena PKPB nie molek sangatlah kalau anda semua “STAY AT HOME” dan lakukan pembelian semuanya secara atas talian dapat pada masa yang sama anda dapat jimat masa dan tenaga juga ..

Oh ya , sebelum Yana lupa Yana nak bagitau nie yang sekarang PG Mall sedang melangsungkan 5 kempen iaitu , Kempen Proudly Local , Public Bank , Maybank QRPay , Huawei dan juga Oppo .. Kempen-kempen ini dapat menjimatkan wang anda dan juga anda berpeluang untuk menerima cashback .. Nak tahu dengan lebih lanjut lagi ? Teruskan membaca yer ..

Kempen Proudly Local

Kempen Proudly Local nie bertujuan untuk kita sokong produk buatan tempatan.. Kempen ini mula berlangsung pada bulan Julai sehingga bulan Disember 2020 .. Antara faedah yang anda akan dapat dengan kempen ini ialah :

-          Kupon kod :KBBM20 OFF dengan setiap pembelian minima RM50

-          Kupon kod :KBBM30 OFF dengan setiap pembelian minima RM100

Apa yang anda boleh beli ya? Okay sebenarnya ada banyak yang anda boleh beli dengan kempen “PROUDLY LOCAL” nie seperti barang keperluan harian seperti makanan , sabun , dan pelbagai lagi barang kelengkapan rumah .. Sekiranya anda semua nak tahu dengan adanya kempen sebegini secara tak langsung kita dapat sokong barangan keluaran tempatan #BarangBaikBarangKita

Klik Sini : KEMPEN PROUDLYLOCAL


Kempen Public Bank

Kempen Public Bank pula bermula pada 5 Oktober sehingga 31 Disember 2020 .. Tawaran ini khusus bagi mereka yang baru nak buka akaun Public Bank , kalau rajin tu apa kata anda layari laman sesawang Public Bank banyak ganjaran yang anda akan perolehi .. Antara faedah yang anda akan dapat ialah : diskaun sebanyak 20% dengan pembelian minima sebanyak RM30 (terhad sehingga RM20)


Kempen Maybank QRPay

Kempen Maybank QRPay pula bermula 12 Oktober sehingga 11 November 2020 .. Kempen ini khas untuk pembeli barau SAHAJA anda akan dapat faedah seperti :

 • Nikmati pulangan tunai sebanyak RM3 dengan pembelian minima RM1
Namun begitu , terdapat beberapa terma dan syarat iaitu
Pembayaran mestilah menggunakan  Maybank QRPay atau MAE

-   Tawaran ini sah untuk pengguna baru PG Mall SAHAJA yang membuat pembelian produk yang tersenarai di PG Mall 

-   Promo kod ENJOY3 mestilah disertakan semasa proses “CHECKOUT” untuk anda menikmati potongan harga sebanyak RM3 dengan pembelian minima RM15

Sah untuk semua store KECUALI ; Aurora Italia , PG Jewel , PG Mart , PG Gold Museum dan E-Ticket / Vouchers ..

Kempen Huawei

Manakala Kempen Huawei nie khas buat pengguna baru SAHAJA .. Anda dapat menikmati potongan harga sebanyak RM3 dengan setiap pembelian minima RM15 .. Tawaran ini sah dilakukan di aplikasi Huawei Member Centre

Kempen Oppo

Last but not least , Kempen Oppo pula sah bermula 5 Oktober sehingga 31 Disember 2020 juga hanya bagi pengguna baru SAHAJA .. Anda boleh menikmati potongan harga RM3 dengan setiap pembelian minima RM15 .. Tawaran ini sah di aplikasi Oppo ..

Fuh , menarik bukan kelima-lima kempen dekat atas tu ? Yana sendiri pun tergoda dan dah mula scroll-scroll website PG Mall untuk tengok apa barang menarik yang boleh Yana beli .. Anda pun apa tunggu lagi ? Cepatlah scroll website PG Mall tu banyak tau barang-barang best yang anda boleh beli dekat sana .. Musim-musim covid nie apa kata anda minima kan keluar sana sini jomlah shopping dekat PG Mall jer ..

Untuk maklumat lanjut anda boleh rujuk dekat sini :

Website: PG Mall

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia


Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram: https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall #PublicBank #MaybankQRPay #Huawei #Oppo #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u


2 Comments

 1. Boleh g shopping nanti ni..

  Jemput la ke blog akak.. www.cikash.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. boleh akak .. nanti cubalah shopping dekat pg mall pulak .. okay nanti yana melawat blog akak ya =)

   Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^