Jom Makan Makan di Ixora Hotel Penang dengan Hidangan Buffet Bersempena Hari Malaysia & Hari Merdeka

Jom Makan Makan di Ixora Hotel Penang dengan Hidangan Buffet Bersempena Hari Malaysia & Hari Merdeka

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua ! Haa bila tiba musim perayaan nie kita mesti buntu kan mana nak makan ? Nak ke kedai siam or mamak mesti full house dan sesetengah kedai makan tutup .. Yela , mereka pun nak juga sambut raya kan .. Jom Yana nak bagitau kat mana anda semua boleh nikmati makanan best-best .. Bacalah │Jom Makan Makan di Ixora Hotel Penang dengan Hidangan Buffet Bersempena Hari Malaysia & Hari Merdeka ♥
Okay , kalau anda semua perasan ini bukanlah kali pertama Yana menikmati hidangan buffet di Ixora Hotel .. Pada bulan Ramadhan yang lalu Yana pernah juga cuba hidangan buffet bersempena dengan Ramadhan di Ixora Hotel .. Makanan di Ixora Hotel jaranglah mengecewakan Yana .. Pada hidangan buffet pada kali nie Yana sangat tertarik dengan hidangan pencuci mulut dengan aneka pilihan .. Rambang mata Yana nak mencuba yang mana paling best .. Haha ! Ternyata Yana gagal membuat pilihan bila Yana rasa semuanya sedap sangat ! ♥Kali nie punya buffet Yana takk mau lah makan sorang-sorang saja ..Jadi , Yana pun ajak beberapa rakan Yana untuk menikmati hidangan buffet di Ixora Hotel pada kali nie .. Guess what ? Ya , mereka pun dah jatuh cinta dengan desserts yang disediakan.. Kalau anda nak tengok hidangan pencuci mulut yang Yana dan rakan-rakan Yana makan boleh tengok gambar dekat bawah ..
Ehh , bukan makanan nie sahaja yang dihidangkan untuk buffet nie terdapat jugak beberapa appetizer dan main course yang menyelerakan seperti :


Okay sekian sahaja daripada Yana mengenai buffet yang sedang berlangsung di Ixora Hotel Penang.. Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk makan tengah hari atau menikmati makan malam di Ixora Hotel Penang bersempena dengan Merdeka Day BBQ Buffet Dinner & Malaysia Day Buffet Lunch boleh lah refer maklumat dekat bawah nie.. 

Merdeka Day BBQ Buffet Dinner
31st August 2019, 7.00pm until 10.30pm
Selling price at RM88+ (Adult) and RM58+ (Child) 
Promotion: Buy 4 Free 1 (Adult only, full payment before 26th August 2019)

Malaysia Day Buffet Lunch 
16th September 2019, 12.00noon until 2.30pm
Selling price at RM68+ (Adult) and RM42+ (Child)
Promotion: Buy 4 Free 1 (Adult only, full payment before 10th September 2019)

*untuk info lebih lanjut boleh baca dekat entri Yana yang sebelom nie*


0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^