Jom Menangi Pelbagai Hadiah yang Bernilai RM200,000 dengan Hanya Berkunjung ke Booth Traveloka di Bukit Jalil

Jom Menangi Pelbagai Hadiah yang Bernilai RM200,000 dengan Hanya Berkunjung ke Booth Traveloka di Bukit Jalil

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Jom Menangi Hadiah yang Bernilai RM200,000 dengan Hanya Berkunjung ke Booth Traveloka di Bukit Jalil │ Hai semua , sebelum Yana ceritakan bagaimana caranya untuk memenangi hadiah yang bernilai RM200,000 tersebut terlebih dahulu Yana nak cerita sedikit kaitan antara Traveloka dan SEA GAMES 2017 (KL2017) ..

Traveloka ialah aplikasi tempahan pelancongan terkemuka Indonesia untuk destinasi domestik dan antarabangsa. Berasaskan di Jakarta, Indonesia, syarikat ini ditubuhkan oleh beberapa orang pengamal teknologi maklumat Indonesia dengan pengalaman kerja bertahun lamanya di syarikat-syarikat teknologi di Amerika Syarikat. Traveloka ialah syarikat negara pertama di Asia yang menerima pembiayaan Siri A daripada Global Founders Capital dan East Ventures. Traveloka boleh diakses melalui laman web, laman mudah alih dan aplikasi mudah alih (Android dan iOS) pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Kini, Traveloka mula bekerjasama dengan 70 lebih syarikat penerbangan domestik dan antarabangsa yang menyediakan lebih daripada 100,000 laluan berbeza di Asia Pasifik dan Eropah. Traveloka juga telah menyenaraikan lebih daripada 100,000 hotel di seluruh dunia. Sistem pembayaran yang selamat, pelbagai kaedah pembayaran, pengalaman yang mesra pengguna, perkhidmatan pusat panggilan 24 jam, dan juga harga rendah setiap hari tanpa caj tersembunyi merupakan perkhidmatan utama yang ditawarkan oleh Traveloka, membolehkan gaya hidup mudah alih pelanggan mereka hari ini.

sumber daripada : www.kualalumpur2017.com.myOkay , mungkin ramai yang belum tahu bahawa Traveloka merupakan salah satu penaja untuk SEA GAMES 2017 (KL2017) .. Sepertimana  yang kita sedia maklum , SEA GAMES 2017 bukanlah calang-calang sukan .. SEA GAMES 2017 melibatkan penyertaan daripada pelbagai negara dan Traveloka telah berjaya menjadi salah satu penaja untuk SEA GAMES 2017 (KL2017) dan ini merupakan satu pencapaian yang hebat .. Selain daripada itu , Traveloka juga merupakan official Online Travel Partner untuk KL2017 ..

Jom kembali kepada tajuk Yana nie , Jom Menangi Pelbagai Hadiah yang Bernilai RM200,000 dengan Hanya Berkunjung ke Booth Traveloka di Bukit Jalil awak semua haruslah ke sana untuk mengetahui bagaimana cara untuk memenangi hadiah yang bernilai RM200,000 tersebut .. Yana difahamkan terdapat pelbagai pertandingan yang dianjurkan di Booth Traveloka dan awak semua berkemungkinan besar untuk memenangi hadiah tersebut ..

Oh ya , pernah dengar mengenai Traveloka Livestream Page ? Haa , kalau belum pernah dengar Yana  nak bagitau dekat page nie awak boleh tengok siaran langsung Sukan Sea 2017 pada bila-bila masa asalkan awak mempunyai smart phone , laptop, tab dan lain-lain juga dengan internet yang aktif secara percuma .. Tiada sebarang langganan pun yang diperlukan untuk awak semua menonton siarang langsung Sukan Sea 2017 dekat page ini ..Sebelum Yana lupa , Yana nak bagitau bahawa Traveloka sedang mengadakan promosi (Traveloka Promotion) tau .. Awak semua boleh mula booking tiket kapal terbang ataupun hotel bermula pada 7 hingga 31 Ogos 2017 dengan 40% diskaun .. Banyak tuuu takkan takmau kot , siapa nak bagi diskaun sebanyak tu kan ? Cepat-cepatlah book ye sebab masa semakin singkat nie ..

Okay sampai sini sahajalah perkongsian Yana ..Sekiranya awak semua nak tahu dengan lebih lanjut boleh layari laman web yang telah Yana link kan dengan perkataan yang sudah Yana bold tu .. 

1 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^