Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang

 Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang 


Hai semua ! Memandangkan sekarang kita dah memasuki fasa endamik mesti ramai yang tengah plan untuk bertunang , berkahwin kan ? Jadi , hari nie Yana nak share dengan anda semua tempat yang paling terbaik di Pulau Pinang untuk shopping cincin bersempena dengan hari bahagia anda  semua  . Jom baca │Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang ♥


Yana teruja sangat nak kongsikan dengan anda semua yang jenama berlian dan batu permata nombor 1 Malaysia ZCOVA akhirnya dibuka di Pulau Pinang ! Siapa saja yang tak pernah dengar akan jenama ZCOVA kan ? ZCOVA telah ditubuhkan sejak tahun 2015 dan telah mendapat review 5 bintang daripada lebih 400 orang pelanggan mereka . Pernah dipaparkan di media perdana seperti The Star , NST , Harian Metro dan Harpers Bazaar .

Kenapa ZCOVA sangat popular ?

Membeli Cincin Tunang dan Nikah dengan Selesa  

Kebanyakkan orang akan berasa keliru dan tertekan apabila membeli cincin tunang berlian buat kali pertama . Namun , ZCOVA menawarkan pengalaman yang unik dan berbeza daripada kedai yang lain . Reka bentuk kedai dan sesi konsultasi mereka membolehkan anda membeli dengan selesa tanpa stres .

Konsultan Peribadi untuk Membantu Anda 

Anda boleh meluangkan masa anda untuk browse , cuba reka bentuk cincin dan bertanya apa-apa soalan dengan Personal Consultant mereka secara 1-1 (dengan janji temu sahaja) . No rushing . Personal Consultant yang telah ditugaskan kepada anda akan membantu anda step by step , berkongsi tentang 4C berlian , reka bentuk cincin berlian , pilih berlian yang terbaik dan banyak lagi . 


Berlian LUMOS by ZCOVA yang Dijamin Bersinar

Kebanyakkan kedai menjual berlian 3EX (Triple Excellent) atau Ideal Cut tetapi tidak semua berlian 3EX adalah bagus . ZCOVA ialah satu-satunya jenama dalam talian di Malaysia dan Singapura yang menawarkan jaminan berlian bersinar dengan sijil dwi dari GIA & GemEx . Dengan berlian LUMOS tidak perlu risau cincin anda tidak cantik !


Harga Berlian yang Lebih Rendah tanpa Orang Tengah 

Jika anda pernah pergi ke kedai untuk membandingkan harga , anda akan perasan bahawa berlian dengan 4C yang sama dijual dengan harga yang berbeza di setiap kedai . Haa ,  untuk pengetahuan anda , orang tengah dan kos inventori di kedai akan menyebabkan kos berlian meningkat .

ZCOVA menghapuskan dua kos ini untuk menawarkan berlian dengan 30-40% harga yang lebih rendah . Duit yang anda berjaya jimatkan tu anda boleh spend untuk berlian yang lebih besar ataupun untuk berbulan madu ! Menarik bukan ?

Tekonologi 360º 10x

Tidak perlu ke kedai untuk tengok berlian dah . Di laman web  ZCOVA anda boleh menggunakan teknologi video 360º 10x untuk memeriksa 150,000 biji berlian dengan teliti sebelum membelinya .

Reka Bentuk Cincin yang Mempersonakan .

Anda boleh mencuba pelbagai cincin tunang termasuk jualan ZCOVA yang paling laris iaitu cincin Lia 6 Prongs, Tall Petite Crown dan Classic Halo . Terdapat juga pelbagai jenis cincin nikah ,  barang kemas berlian dan batu pemata asli . 


Servis Custom Made Percuma untuk Cincin Tunang dan Cincin Nikah

Berita baik ! Anda juga boleh tempah cincin custom made tanpa caj tambahan . Boleh pilih mana-mana bentuk berlian dan cincin ikut reka bentuk sendiri ataupun tambah nama anda . Selain itu , anda juga akan diberikan 3D render dan cincin cetakan 3D untuk dilihat dan dicuba .


Tiada Caj tersembunyi dan tidak seperti kebanyakkan kedai , servis custom ZCOVA adalah PERCUMA . Pembelian juga disertakan dengan waranti seumur hidup , pengubahan saiz percuma , ukiran nama percuma , penghantaran diinsuranskan global percuma , ZCOVA Signature Proposal Box , polish percuma dan pelan ansuran faedah 0% sehingga 12 bulan .Okay itu sahaja yang Yana nak kongsikan dengan anda semua . Berdasarkan semua sebab-sebab yang telah Yana huraikan Yana rasa YAna telah menjawab semua persoalan Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang ♥

untuk maklumat lanjut anda boleh rujuk link dekat bawah ya :Waze : ZCOVA Penang
Waktu Operasi : 9.30am-6.30pm Isnin-Ahad
Alamat : No.28-3-1 , The Bayu , Jalan Tanjung Tokong , Kampung Raya Baharu , 10470 Tanjung Tokong , Pulau Pinang 
No Telefon : 04-8935325

1 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^