Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang

9 May 2022

 Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang 


Hai semua ! Memandangkan sekarang kita dah memasuki fasa endamik mesti ramai yang tengah plan untuk bertunang , berkahwin kan ? Jadi , hari nie Yana nak share dengan anda semua tempat yang paling terbaik di Pulau Pinang untuk shopping cincin bersempena dengan hari bahagia anda  semua  . Jom baca │Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang ♥


Yana teruja sangat nak kongsikan dengan anda semua yang jenama berlian dan batu permata nombor 1 Malaysia ZCOVA akhirnya dibuka di Pulau Pinang ! Siapa saja yang tak pernah dengar akan jenama ZCOVA kan ? ZCOVA telah ditubuhkan sejak tahun 2015 dan telah mendapat review 5 bintang daripada lebih 400 orang pelanggan mereka . Pernah dipaparkan di media perdana seperti The Star , NST , Harian Metro dan Harpers Bazaar .

Kenapa ZCOVA sangat popular ?

Membeli Cincin Tunang dan Nikah dengan Selesa  

Kebanyakkan orang akan berasa keliru dan tertekan apabila membeli cincin tunang berlian buat kali pertama . Namun , ZCOVA menawarkan pengalaman yang unik dan berbeza daripada kedai yang lain . Reka bentuk kedai dan sesi konsultasi mereka membolehkan anda membeli dengan selesa tanpa stres .

Konsultan Peribadi untuk Membantu Anda 

Anda boleh meluangkan masa anda untuk browse , cuba reka bentuk cincin dan bertanya apa-apa soalan dengan Personal Consultant mereka secara 1-1 (dengan janji temu sahaja) . No rushing . Personal Consultant yang telah ditugaskan kepada anda akan membantu anda step by step , berkongsi tentang 4C berlian , reka bentuk cincin berlian , pilih berlian yang terbaik dan banyak lagi . 


Berlian LUMOS by ZCOVA yang Dijamin Bersinar

Kebanyakkan kedai menjual berlian 3EX (Triple Excellent) atau Ideal Cut tetapi tidak semua berlian 3EX adalah bagus . ZCOVA ialah satu-satunya jenama dalam talian di Malaysia dan Singapura yang menawarkan jaminan berlian bersinar dengan sijil dwi dari GIA & GemEx . Dengan berlian LUMOS tidak perlu risau cincin anda tidak cantik !


Harga Berlian yang Lebih Rendah tanpa Orang Tengah 

Jika anda pernah pergi ke kedai untuk membandingkan harga , anda akan perasan bahawa berlian dengan 4C yang sama dijual dengan harga yang berbeza di setiap kedai . Haa ,  untuk pengetahuan anda , orang tengah dan kos inventori di kedai akan menyebabkan kos berlian meningkat .

ZCOVA menghapuskan dua kos ini untuk menawarkan berlian dengan 30-40% harga yang lebih rendah . Duit yang anda berjaya jimatkan tu anda boleh spend untuk berlian yang lebih besar ataupun untuk berbulan madu ! Menarik bukan ?

Tekonologi 360º 10x

Tidak perlu ke kedai untuk tengok berlian dah . Di laman web  ZCOVA anda boleh menggunakan teknologi video 360º 10x untuk memeriksa 150,000 biji berlian dengan teliti sebelum membelinya .

Reka Bentuk Cincin yang Mempersonakan .

Anda boleh mencuba pelbagai cincin tunang termasuk jualan ZCOVA yang paling laris iaitu cincin Lia 6 Prongs, Tall Petite Crown dan Classic Halo . Terdapat juga pelbagai jenis cincin nikah ,  barang kemas berlian dan batu pemata asli . 


Servis Custom Made Percuma untuk Cincin Tunang dan Cincin Nikah

Berita baik ! Anda juga boleh tempah cincin custom made tanpa caj tambahan . Boleh pilih mana-mana bentuk berlian dan cincin ikut reka bentuk sendiri ataupun tambah nama anda . Selain itu , anda juga akan diberikan 3D render dan cincin cetakan 3D untuk dilihat dan dicuba .


Tiada Caj tersembunyi dan tidak seperti kebanyakkan kedai , servis custom ZCOVA adalah PERCUMA . Pembelian juga disertakan dengan waranti seumur hidup , pengubahan saiz percuma , ukiran nama percuma , penghantaran diinsuranskan global percuma , ZCOVA Signature Proposal Box , polish percuma dan pelan ansuran faedah 0% sehingga 12 bulan .



Okay itu sahaja yang Yana nak kongsikan dengan anda semua . Berdasarkan semua sebab-sebab yang telah Yana huraikan Yana rasa YAna telah menjawab semua persoalan Kenapa ZCOVA Adalah Tempat Terbaik untuk Membeli Cincin Tunang di Pulau Pinang ♥

untuk maklumat lanjut anda boleh rujuk link dekat bawah ya :



Waze : ZCOVA Penang
Waktu Operasi : 9.30am-6.30pm Isnin-Ahad
Alamat : No.28-3-1 , The Bayu , Jalan Tanjung Tokong , Kampung Raya Baharu , 10470 Tanjung Tokong , Pulau Pinang 
No Telefon : 04-8935325
Read More

Prestige V Mengekalkan Keseimbangan Hormon Wanita Sepanjang Hayat

3 May 2022

Prestige V Mengekalkan Keseimbangan Hormon Wanita Sepanjang Hayat

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai ! Sebagai seorang wanita kita semestinya tahu kan betapa pentingnya penjagaan dalaman kita . Jangan disebabkan kita sibuk dengan aktiviti harian sampai kita abaikan untuk menjaga kesihatan dalaman . Yana ada benda best nak share nie . Jom baca | Prestige V Mengekalkan Keseimbangan Hormon Wanita Sepanjang Hayat ♥

Sebagai seorang wanita Yana sangat memahami ramai diantara kita yang mempunyai pelbagai masalah yang berkaitan dengan Miss V kan ? Salah satunya haid tidak teratur . Well , to be honest Yana pun pernah beberapa kali mengalami masalah haid tidak teratur . Actually kan , Prestige V nie juga sesuai untuk mereka yang mengalami masalah keputihan dan lendir .

Sayang sangat masa tu Yana tak jumpa any solution yang dapat membantu Yana untuk mengatasi masalah nie . Alhamdulillah , baru-baru nie Yana diperkenalkan dengan produk daripada AHDA Wellness iaitu Prestige V .

Prestige V sesuai diambil oleh semua peringkat umur tapi make sure anda berumur 18 tahun dan ke atas tidak disyorkan untuk wanita hamil , seseorang yang sedang mengambil ubatan hormon dn seseorang yang berumur bawah 18 tahun . Yana difahamkan yang Prestige V dapat membantu mengekalkan kesihatan dan keseimbangan hormon .


Siapa yang Perlu Ambil Prestige V ?

Okay dekat perenggan nie Yana akan share apa fungsi Prestige V dan dari situ anda mesti dapat agak siapa yang perlu consume Prestige V . 

- Menghilangkan ketidakselesaan ketika haid : Prestige V membantu mewujudkan kitaran haid yang teratur , mencegah kekejangan perut dan edema semasa haid , serta membantu mengawal emosi ketika tempoh haid .

- Penjagaan selepas bersalin & keremajaan faraj : Prestige V dapat mempercepatkan pemulihan selepas bersalin , membantu mengetatkan otot faraj dan mengurangkan masalah kekeringan faraj selepas bersalin . Selain daripada itu , ia juga dapat meningkatkan kekuatan keseluruhan tisu payudara .

- Meningkatkan kecergasan & menggalakkan proses penuaan yang sihat : memperbaiki gejala menopaus seperti berpeluh malam , tidur tidak lena , kekeringa faraj , ketidakselesaan sendi , perubahan emosi , kegelisahan dan keletihan . Selain itu , ia juga membantu menyuburkan kulit dan mengurangkan tanda-tanda penuaan kulit .

Secara ringkasnya mereka yang mempunyai masalah di bawah nie sesuai untuk consume Prestige V :

- Wanita yang berusia 18 sehingga 60 tahun.

- Wanita yang ada masalah keputihan

- Wanita yang ada masalah miss v gatal & berbau

- Wanita yang ada masalah haid tidak teratur, senggugut.

- Wanita yang susah mengandung.

- Wanita yang ada masalah premenopause.


Apakah Manfaat Prestige V ?

Dekat bawah nie Yana senaraikan beberapa manfaat Prestige V yang perlu anda semua ketahui ;

  • Anti penuaan
  • Melawan radikal bebas dan tekanan oksidatif
  • Meningkatkan pengeluaran kolagen dan mengurangkan kedutan
  • Mengetatkan otot faraj
  • Menganjalkan payudara dan punggung
  • Pencegahan penyakit jantung ,  barah dan penyakit mata yang berkaitan dengan usia


Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Prestige V adalah ;

- kacip fatimah
- pueraria lobata
- pueraria mirifica
- manjakani
- soy isoflavones
- licorice

Bahan-bahan aktif ekstrak herba yang dipatenkan estrog-100 , campuran tiga ekstrak herba iaitu ; Cynanchum wilfordii , Phlomis umbrosa dan Angelica gigas .

Kebaikkannya pula , dapat mencegah insomia , kulit atau mata kering , kekeringan faraj , osteoporosis , sakit otot sendi dan gejala menopaus lain .

Diteliti secara klinikal manfaat menopaus Estro G-100 disokong oleh pelbagai kajian manusia ia berkualiti tinggi dan telah memenangi beberapa anugerah dan diiktiraf oleh FDA dan agensi kesihatan yang lain .

Selain itu , ia juga mengandungi bahan-bahan aktif untuk kesihatan kulit dan kesihatan umum seperti ; 

Ekstrak Blackcurrant yang kaya dengan vitamin C antioksidan dan antosianin , ia juga dapat menguatkan sistem imun dalam badan dan memperbaiki dan menyuburkan kulit .

Ekstrak Bit Merah pula menyokong keseimbangan hormon , detoksifikasi dan memperbaiki kondisi kulit .

Ekstrak Likopen mempunyai sifat antioksidan yang kuat , sifat anti-penuaan ia juga bertindak sebagai pelindung matahari semula jadi dan perlindungan UV .

Last but not least , Frukto-oligosakarida . Ia dapat meningkatkan imuniti tubuh , menggalakkan pertumbuhan dan keseimbangan bakteria baik pada saluran pencernaan .

Well , banyak kan manfaat dalam satu sachet Prestige V nie ? Sekiranya anda wanita yang sangat menitikberatkan akan kesihatan dalaman wanita Yana sarankan anda untuk cuba consume Prestige V nie . In shaa allah , ia dapat membantu masalah yang sering dihadapi oleh wanita . 


Cara pengambilan Prestige V ambil satu sachet setiap hari sebelum makan . Bancuh dengan 50-80 ml air sejuk atau air suam . Make sure anda banyakkan minum air kosong dan elakkan pengambilan caffein dan gula secara berlebihan .


CERT PRODUK :
  • LULUS KESEMUA LAB TEST
  • KKM, HALAL, GMP , HACCAP , ISO
  • UNDER PENGKELASAN PRODUK
HARGA PEMBELIAN :
*NORMAL PRICE :
❖ 1x KOTAK RM160
❖ 2x KOTAK RM320
❖ 3x KOTAK RM480
*PROMO PRICE :
❖ 1x KOTAK RM120 (Percuma 1 kotak trial)
❖ 2x KOTAK RM220.00 (Percuma 2 kotak trial)
❖ 3x KOTAK RM300.00 (Percuma 3 kotak trial + Random gift)
PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN.




Sekarang AHDA Wellness ada buat cabutan bertuah yang bernilai sehingga 30k good news is tiada belian minima dalam erti kata lain sekiranya anda membuat pembelian terus anda layak untuk join lucky draw nie .

Okay itu sahaja yang Yana nak kongsikan . For more info boleh refer maklumat dekat bawah yer : 

- Facebook :
- https://facebook.com/ahdawellness

- Instagram :
- https://Instagram.com/AhdaWellness

- Telegram Channel :
- https://t.me/ahdawellness

- Tiktok :
- https://TikTok.com/@ahdawellness

- Youtube Channel :
- https://YouTube.com/c/AhdaWellness

- Twitter :
- https://Twitter.com/AhdaWellness
- Whatsapp : 011-55533229

P/S : PERIOD :
Period sebaik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi
jika consume PRESTIGE V Capsule khasiat akan terbazir kerana ia hanya akan serap 80% khasiat time
period .
PREGGY MOM / BF MOM :
PRESTIGE V tidak disarankan untuk ibu mengandung demi kesihatan baby . Adalah lebih baik jika
hanya focus kepada pengambilan supplement dan ubat ubatan yg diberi oleh doktor sahaja
Tetapi untuk bf mom boleh consume selepas baby berusia 2bulan keatas kerana PRESTIGE V mampu
kecutkan peranakan serta tambah susu ibu

Read More