NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

22 May 2021

 NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua orang ! Okay pagi nie Yana ternampak entri kak SitiYangMenaip buat giveaway NZ Souvenirs . Wah ! Macam menarik jer , macam mana nak join ? Jom baca │NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip♥



Kenapa Yana nak join giveaway kak SitiYangMenaip nie ? Dah tentu-tentulah Yana nak hadiah yang kak SitiYangMenaip  tu offer disamping dapat support each other . Syarat-syarat dia mudah saja tau . Ha boleh tengok dekat bawah nie :

Syarat-syarat :

  1. Follow blog SITIYANGMENAIP WAJIB
  2. Subscribe Youtube Channel SITIYANGMENAIP di SINI - OPTIONAL
  3. Buat entry bertajuk 'NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip'
  4. Letak banner giveaway dan backlink pada entry INI
  5. Publish entry penyertaan, tinggalkan link penyertaan dan nyatakan category pilihan di ruangan comment entry INI sahaja
  6. Nyatakan sekali Youtube Channel korang supaya SYM boleh subscribe kembali #kitasupportkita

Category Dua | NZ Tote Bag & Fridge Magnet x 1 (1 Pemenang) atau
NZ Tshirt Size L & Fridge Magnet x 1 (1 Pemenang)

Syarat-syarat :

  1. Follow blog SITIYANGMENAIP WAJIB
  2. Buat entry bertajuk 'NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip'
  3. Letak banner giveaway dan backlink pada entry INI
  4. Publish entry penyertaan, tinggalkan link penyertaan dan nyatakan category pilihan di ruangan comment entry INI sahaja
  5. Subscribe Youtube Channel SITIYANGMENAIP di SINI - OPTIONAL
  6. Nyatakan sekali Youtube Channel korang supaya SYM boleh subscribe kembali #kitasupportkita
  7. Tinggalkan SATU comment di mana-mana Video pilihan dalam senarai dibawah : WAJIB - tak ada Youtube Channel pun tak apa, boleh tinggalkan comment saja.


Terdapat dua kategori , boleh rujuk dekat atas tu ya . Memandangkan Yana ada Youtube channel jadi Yana pun ambil keputusan untuk join Kategori 2 . So , for those yang tak ada apa-apa nak buat hari nie apa kata hangpa join NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip nie . Mana tahu ada rezeki untuk menang hadiah-hadiah menarik nie kan . Doakan Yana ada rezeki untuk menang tau . Hehe ♥


6 comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^