Segarkan Mata Panda Anda dengan Suddenbe ION dan LED Eye Massager daripada AllYoung

Segarkan Mata Panda Anda dengan Suddenbe ION dan LED Eye Massager daripada AllYoung

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua .. Yana yakin ramai antara kita yang mempunyai masalah lingkaran hitam bawah mata , mata panda , eye bag , mata lesu dan tidak bermaya kan ? Yana tahu ia agak leceh kerana kita terpaksa bersolek dengan agak tebal untuk melindungi kelemahan tersebut .. Adakah ia berhasil ? Yana nak kongsikan sesuatu dengan anda semua , kalau nak tahu jom baca │Segarkan Mata Panda Anda dengan Suddenbe ION dan LED Eye Massager daripada AllYoung ..


Hm , tanpa kita sedari dalam urusan harian kita seperti banyak melihat telefon bimbit dan berhadapan dengan komputer terlalu lama secara tidak langsung telah membuat mata kelihatan letih , lemah dan tidak bermaya .. Disamping itu juga , tidur yang tidak cukup turut mengundang lingkaran gelap bawah mata , eye bag dan mata panda .. Yana tahu sedikit sebanyak ia akan membuat kita berasa kurang yakin untuk berhadapa dengan orang ramai ..  Jangan risau , sebab dengan adanya Suddenbe ION dan LED Eye Massager daripada AllYoung ini anda sudah boleh mengucapkan selamat tinggal kepada mata panda ..


Saiz Suddenbe ION & LED Eye Massager nie kecil saja dan sangat ringan .. Memang sesuailah dibawa ke mana-mana sahaja .. Bawa ke pejabat pun boleh , sambil membeli-belah pun boleh .. Hm , Yana akan menggunakan Suddenbe ION & LED Eye Massager nie selama tiga minit per session .. Jangan risau untuk menggunakan Suddenbe ION & LED Eye Massager  sebab ianya sesuai untuk semua jenis kulit , walaupun kulit yang sensitif ..


Antara ciri-ciri Suddenbe ION & LED Eye Massager  ini adalah seperti di bawah :


  • Getaran Mikro Tinggi-Frekuensi 18,000 kali /minit Getaran Mikro Tinggi-Frekuensi
  • Dua Mod yang berbeza ; Long Wavelength & Short Wavelength
  • Pemasangan Light & Handy
  • Senang dibawa ke mana-mana
  • Menghilangkan garis-garis halus di kawasan mata
  • Membantu kulit untuk menyerap serum di permukaan kulit
  • Mencerahkan kulit di kawasan sekitar mata 



Kesan Selepas Penggunaan Suddenbe ION & LED Eye Massager 


  • Dapat meningkatkan keupayaan penyerapan kulit sebanyak 95%
  • Dapat menyerap krim ke dalam kulit mata dapat memendekkan kadar waktu yang diambil untuk penjagaan kulit 
  • Dapat menegangkan kawasan dengan jangka masa yang singkat dan sangat efektif


* gunakannya pada waktu pagi untuk menenangkan mata yang sembap ION & LED Eye Massager juga boleh menjadi aplikasi solek yang lebih mudah 


Tekstur ION & LED Eye Massager :
  • 1 sentuhan untuk getaran : hanya gunakan tangan anda dan sentuh secara ringan sensor , nikmati panjang gelombang panjang & pendek
  • Pemasangan yang mudah , hanya menggunakan bateri AAA tak perlu mengecas
  • Mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja 


Dua mod yang berbeza : 
  • Biru untuk Long Wavelength - membantu menembusi bahan-bahan yang menghidupkan sel di kawasan mata
  • Merah untuk Short Wavelength - membantu menglicinkan garis halus di sekitar kawasan mata anda 

untuk info yang lebih lanjut mengenai Suddenbe ION & LED Eye Massager  boleh rujuk maklumat di bawah yer :

Website :

Facebook :

Instagram :

hashtag : #Swissvita #ParabenFree
#AlcoholFree #FragranceFree #PigmentFree #swissvita #allyoung #eyemassager
#ion #led #EyeFriend #travelfriendly
Author image
The Author

Lyana Ishak

4 Comments

  1. kena try jugak ni. mata mengalahkan panda dah

    ReplyDelete
  2. Woww nampak best je kan massage area mata. Dapat tegangkan balik yg da kendur2 tu 😅.

    ReplyDelete
  3. Wahhhh! Bestnya, part yang paling best alat ni adalah bertujuan untuk serap krim pada kulit muka. Mesti makin puas hatikan.

    ReplyDelete
  4. mudahnya nak guna, lepas tu design device ni pun cantik.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^