Hidangan NAZZEERAS' Kacang Phool Sedap di Penang

Hidangan NAZZEERAS' Kacang Phool Sedap di Penang

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua.. Hari nie Yana nak share satu kedai Kacang Phool yang best dekat Penang.. Yana dan beberapa rakan blogger telah mencuba rasa dia memang tidak menghampakan.. Nak tau dengan lebih lanjut jom baca |Hidangan NAZZEERAS'Kacang Phool Sedap di Penang 


Kedai NAZZEERAS' Kacang Phool nie terletak di kawasan Tanjong Tokong,  Penang.. To be clear,  ia terletak antara Gurney dan Tanjung Bungah.. Masa kunjungan Yana ke sana pelanggan sangatlah ramai terdiri daripada pelbagai bangsa iaitu Melayu,  Cina dan India.. Masa diambil agak lama umtuk kami menikmati hidangan tersebut kerana pelanggam sangat ramai dengan staf yang terhad.. Tadaaa!  Inilah hidangan kacang phool yang menjadi pilihan Yana ia dihidangkan bersama dengan roti bakar saiz dia boleh tahan besar lah.. Yana sebenarnya tak makan tau telur separuh masak nie tapi bila makan dekat NAZZEERAS' Kacang Phool nie licin pula Yana sapu.. Rasa kuah kacang phool nie ala ala kuah spaghetti memang sedaplah.. Nak diikutkan satu hidangan nie saja dah mampu buat anda rasa kenyang tau.. 
Ini merupakan beberapa hidangan lain yang terdapat di NAAZEERAS' Kacang Phool.. Aaa, to be honest Yana taktau rasa dia macam mana sebab nie merupakan hidangan yang dipilih oleh beberapa rakan blogger Yana.. In shaa allah, Yana yakin rasanya memang tidak menghampakan sepertimana lazatnya hidangan kacang phool yang Yana pilih tu macam tu jugalah lazatnya hidangan sampingan lain yang terdapat di NAZZERAS' Kacang Phool.. 

Sekiranya anda nak tahu, lokasi NAZZERAS' Kacang Phool terletak di :

No. 1 & 27, Kompleks Desiran Tanjung,
Jalan Desiran Tanjung 3, Seri Tanjung Pinang,
10470 Tanjung Tokong, Penang

dan 

37 Gat Lebuh China,  10200 George Town ..

untuk maklumat lanjut anda bolehlah refer maklumat dekat bawah nie : 

Facebook Page :

Website :

No Telefon :
019-220-1335

Okay sekian sahaja daripada Yana .. Sekiranya anda berkesempatan jangan lupa singgah yer ke Nazzeeras' Kacang Phool ♥

0 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^