LazAdaStyle Rancangan Realiti TV yang Wajib Ditonton Oleh Peminat Fesyen


LazAdaStyle Rancangan Realiti TV yang Wajib Ditonton Oleh Peminat Fesyen

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua , sepertimana yang kita semua sudah sedia maklum Lazada Malaysia telah melancarkan satu program realiti  TV mereka yang pertama  iaitu LazadaStyle .. Program reality TV ini dilancarka bagi memberi peluang kepada pereka fesyen tempatan untuk menunjukkan bakat masing-masing agar boleh ditonton secara umum melalui kaca televisyen .. Menampilkan beberapa selebriti tempatan seperti Rizman Rozaini , Wirda Adnan , Nana Mahzan dan banyak lagi ..e-Commerce merupakan salah satu platform terkemuka di Malaysia telah melancarkan program reality TV LazAdaStyle yang pertama di negara ini kerana ia dilancarkan untuk Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini , dengan kerjasama dengan rangkaian televisyen Media Prima  LazAdaStyle dihoskan oleh pelakon Malaysia Nana Mahazan dan bertujuan untuk meletakkan lazada sebagai salah satu platform membeli-belah pilihan rakyat Malaysia untuk produk fesyen dan kecantikkan ..
Christophe Lejeune , Ketua pegawai Eksekutif Lazada berkata 
We are embarking on an exciting journey to deepen our appeal to fashion-centric consumers. LazAdaStyle fashion reality TV show is our way of further engaging them in a more delightful and relevant manner apart from providing consumers with the widest range of assortments. Fashion and beauty is our main focus for Hari Raya this year as it is an important element for the Malay families during this festive timeOkay , untuk pengetahuan awak semua LazAdaStyle terdiri daripada empat episode yang menggabungkan lapan pereka tempatan yang berminat untuk mempamerkan pakaian terbaik mereka dan setiap episode mempunyai tema dan bahan tertentu yang diperlukan selain daripada itu mereka juga diberi masa untuk menyiapkan rekaan masing-masing .. Reka bentuk pakaian mereka dinilai oleh personality terkenal dalam industry fesyen termasuk Rizman Rozaini dan Wirda Adnan manakala peserta turut diawasi oleh usahawan fesyen popular seperti Min Luna dan Bustaman Mokhtar pada tempoh sepanjang pertandingan ..Selain itu , para penonton juga boleh menantikan para tetamu selebriti seperti Elfira Loy , Siti Sarah Raisuddin , Sherry Alhadad , Yasmin hani Sha’rin Razali dan juga pereka kegemaran mereka kerana pereka kegemaran mereka akan disingkirkan sehingga pemenang dipilih pada akhir rancangan realiti ini .. Pemenang LazAdaStyle akan membawa pulang wang tunai dan hadiah yang menarik yang berjumlah sebanyak RM100,000.00 .. Oh ya , sekiranya awak semua nak menonton program realiti TV LazAdaStyle bolehlah menonton di TV3 pada setiap hari Ahad pada jam 3.00 petang bermula pada 6 hingga 27 Mei ..Sebelum Yana lupa Lazada Malaysia menawarkan dan membuat promosi Hari Raya istimea di lazada.com.my .. Lapan peserta telah disenarai pendek melalui uji bakat tertutup selepas pertandingan yang dianjurkan oleh Lazada Malaysia di Instagram yang menerima lebih daripada 300 penyertaan di seluruh negara .. Awak smeua juga membeli penampilan yang menjadi kegemaran awak semua dari rancangan TV di aplikasi Lazada ..

Jom tengok teaser cabaran yang diadakan pada setiap minggu di program realiti TV LazAdaStyle nie ..

Episode 1: Hijabista Collection :Episode 2: Mother & Me Collection :
Episode 3: Bold & Curvy Collection (Plus Size) :Episode 4: Raya Couple Collection : 
Oh yaaa , akhir daripada Yana kalau awak semua nak tahu semasa rancangan LazAdaStyle ini ditayangkan awak semua berpeluang tau untuk memenagi baucer daripada Lazada Malaysia .. Caranya mudah sahaja muat turun aplikasi Lazada dan nantikan isyarat daripada hos untuk menggunakan apps shake shake untuk memenangi baucer tersebut ..

Jumlah peserta: 8.

Episod 1: 2 pasukan, 2 disingkirkan daripada kehilangan pasukan

Episod 2: 2 pasukan, 2 dihapuskan daripada kehilangan pasukan

Episod 3: 1 dihapuskan daripada 4 peserta yang tinggal. 
Peserta untuk menolak gaya mereka sendiri dalam episod ini!

Episod 4: 3 finalis

Hadiah pemenang:
Hadiah: RM 100,000 untuk hadiah pertama
 
 
Untuk penonton:

♥Tonton persembahan hari Ahad & muat turun LazadaApp anda

♥Tonton ke TV3 untuk menonton rancangan TV LazadaStyle

♥Sediakan aplikasi anda & ambil bahagian dalam pertandingan "Shake shake" 
  kami untuk memenangi baucar!

♥Beli pemandangan yang anda lihat di TV di laman web kami di Lazadastyle! 
  https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/lazadastyle

♥Jika anda seorang penjual, dan anda ingin dipaparkan di LazadaStyle, 
  sila log masuk sebagai penjual di Lazada.com.my untuk #everyonecansell!

♥Berkongsi bersama kami dengan #mylazadastyle dan berpeluang untuk dipaparkan!
  Ikuti LAZADA untuk trend terkini dan kemas kini!
2 Comments

  1. Wah, menarik ni nanti nak install juga la

    ReplyDelete
  2. ow, yg ni la iklan kat tv3 tu..ingtkn rancangan ape..rncangan fashion ala2 runaway lani..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^