Hilangkan Cela dengan Acne Soothing Cleansing Cream dan Lingkaran Gelap Bawah Mata dengan Micrite 3D All Use Eye Cream daripada Swissvita All Young

Hilangkan Cela dengan Acne Soothing Cleansing Cream dan Lingkaran Gelap Bawah Mata dengan Micrite 3D All Use Eye Cream daripada Swissvita All Young

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii .. Okay sepertimana yang kita semua tahu wanita dan kecantikkan memang tak dapat dipisahkan .. Semakin kita berusia semakin banyak juga perlu dijaga .. Jadi hari nie Yana nak kongsikan info │Hilangkan Cela dengan Acne Soothing Cleansing Cream dan Lingkaran Gelap Bawah Mata dengan Micrite 3D All Use Eye Cream Daripada Swissvita All Young ..


Okay , kalau  tak silap  Yana pada dua minggu lepas atau seminggu yang lepas Yana ada terima dua produk daripada Swissvita All Young iaitu Acne Soothing Cleansing Cream dan Micrite 3D Eye Cream .. Yana akan ceritakan mengenai Acne Soothing terlebih dahulu ..


Yana yakin semua wanita dekat luar sana pasti akan merasa leceh dengan kehadiran jerawat di wajah awak semua kan ? Kehadiran jerawat pasti membuat awak semua tidak yakin untuk tampil cantik .. Hm , di sini yana ada jalan penyelesaian yang tepat untuk mereka yang mengalami masalah jerawat .. Acne Soothing Cleansing Cream merupakan penyelesaian yang terbaik untuk awak .. Hm , berapa lama masa yang diperlukan ya untuk menghilangkan jerawat di wajah ? Kesannya boleh dirasai seawal 7 hari selepas 14 kali penggunaan .. Kenapa Yana cakap 14 kali ? Bacalah sampai habis ya ..


Okay , Yana  cakap selepas 14 kali penggunaan sebab Acne Soothing Cleansing Cream nie cara kena guna dua kali sehari siang dan malam .. Seminggu ada 7 hari dua kali guna 2 kali makanya jadilah selepas 14 kali penggunaan barulah nampak kesannya .. Hm , mungkin awak tertanya-tanya .. Selamat tak kalau nak guna produk ini ? Okay , jawapan dia SELAMAT Yana sendiri dah cuba dekat kulit wajah Yana dan alhamdulillah tiada sebarang masalah .. Sebelum Yana lupa , Yana nak cakap yang Acne Soothing Cleansing Cream nie free paraben , Mi dan MCI tau ..  So , awak bolehlah gunakan tanpa was-was .. Oh ya , free fragrance juga jadi bau dia tidaklah wangi  seperti pencuci muka yang mengandungi bahan kimia =) Cara penggunan picit sedikit di atas tapak tangan cuci muka seperti awak semua selalu buat dan bilas dengan air bersih .. Harganya ? RM 80 sahaja ..


Okay sekarang Yana nak kongsikan mengenai satu lagi produk yang Yana terima daripada Swissvita iaitu Micrite 3D All Use Eye Cream .. Fungsi Micrite 3D All Use Eye Cream nie untuk menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata dan menghilangkan garis-garis halus di bawah mata .. Selain itu , Micrite 3D All Use Eye Cream ini juga dapat mengembalikan keanjalan kulit wajah awak .. 


Yana nak bagitau yang produk nie juga selamat diguakan dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit .. Produk ini juga free paraben , non greasy , fragrance free , alcohol free dan water based Yana sendiri dah cuba produk nie Yana suka sebab bila pakai 3D Micrite All Use Eye Cream bawah mata Yana rasa sejuk dan segar Yana harap tak lama lagi masalah lingkarang gelap bawah mata Yana akan hilang..  Cara nak guna ? Sapu bawah mata awak tu sampailah diserap masuk ke dalam kulit dan harganya pula hanyalah RM 115 ..


Hm mesti awak semua tertanya-tanya kan macam mana nak beli produk yang Yana dapat nie ? Cara dia senang klik dekat SINI atau awak boleh beli dekat apps Hermo dekat situ pun ada jual produk daripada Swissvita .. Ehh sebelum Yana lupa ada promosi istimewa tau untuk online purchase boleh dapat diskaun sebanyak RM10 dengan menggunakan kod SWA10 tanpa minimum purchase ..


Tengok Yana betul-betul  dah cuba , awak bila lagi ? Cepatlah sementara masih ada promosi .. Produk daripada Swissvita All young nie memang terbaikkkk ! =)

4 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^