Kekal Sihat dan Bertenaga dengan Botanic Health (Phyto Citrus Blend) dan Tenangkan Hari Anda dengan Lynnity Relief Therapeutic-Grade Essential Oil

Kekal Sihat dan Bertenaga dengan Botanic Health (Phyto Citrus Blend) dan Tenangkan Hari Anda dengan Lynnity Relief Theraputic-Grade Essential Oil

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua  .. Okay hari nie Yana nak kongsi dua produk yang mana satu baik untuk kesihatan badan dan dapat mengekalkan tenaga kita satu lagi essential oil yang mampu mengurangkan stress .. Apa-apa pun jemput baca entri Yana nie │Kekal Sihat dan Bertenaga dengan Botanic Health (Phyto Citrus Blend) dan Tenangkan Hari Anda dengan Lynnity Relief Therapeutic-Grade Essential Oil ..


Yana yakin ada segelintir diantara kita yang masih tidak menitikberatkan soal kesihatan meskipun mereka tahu bahawa kesihatan tubuh badan sangat penting dalam kehidupan kita .. Tujuan Yana berkongsi info adalah untuk memastikan agar tubuh kita sentiasa aktif untuk kekal sihat .. Sepertimana yang kita sedia maklum , penuaan menyebabkan kekakuan pada sendi dan pergerakkan .. Antara senario kes terburuk apabila bermulanya masalah osteoporosis atau ostheoarthritis yang menyekat pergerakan dan menghalang penghidap masalah ini menjalani gaya hidup yan aktif ..Meskipun usia Yana belum lagi menjangkau usia emas namun Yana rasa ianya buka sesuatu yang pelik sekiranya Yana mula mengamalkan pengambilan Botanic Health (Phyto Citrus Blend) sebagai makanan tambahan Yana untuk Yana memastikan tulang Yana sihat dan kekal bertenaga .. Pekerjaan Yana memerlukan Yana banyak bergerak ke sana dan ke mari dan Yana banyak menggunakan kekuatan otot , sendi dan tulang ..

Botanic Health Berkesan & Dipercayai Pilihan bagi Vegetarian


Botanic Health mengandungi bahan-bahan yang unik :-

 • untuk melindungi tisu rawan
 • meningkatkan kepadatan tulang dan menambah mobiliti
 • memberi manfaat kepada tulang dan sendi , serta membantu mencegah osteoporosis
Botanic Health adalah sel & pelbagai mineral bahan-bahan revolusiner , stem semula jadi dan sesuai untuk vegetarian .. Ia terbukti secara klinikal untuk meningkatkan kesihatan tulang dan sendi , formulasi unik ini membolehkan anda untuk menikmati kehidupan yang sihat ..Salah satu peranan PTH hormom adalah untuk membina kalsium yang ada dalam badan .. Ia terjadi apabila kalsium yang diambil daripada tulang .. Oleh sebab  itu , pengurangan tahap PTH berdasarkan suplemen kalsium berikut boleh melindungi daripada kalsium larut lesap dari tulang .. Kajian pendek mengkaji kesan Botanic Health pada hormon paratiroid (PTH)  dan ia mendapati Lynnity Phyto Citrus mampu mengurangkan tahap PTH untuk tempoh jangka masa yang lama daripada kalsium karbonat atau plasebo .. 


Apakah Manfaat Botanic Health (Phyto Citrus Blend)

 • Meningkatkan kesihatan tulang dan sendi
 • Membaikpulih dan mengekalkan kesihatan tulang & rawan
 • Mengurangkann kesakitan & keradangan 
 • Meningkatkan dan mengekalkan pergerakan fizikal 
 • Mengurangkan kolestrol & tekanan darah , meningkatkan kesihatan kardiovaskular

Haa banyak manfaat dan kebaikkan Botanic Health (Phyto Citrus Blend) kan ? Jom , Yana nak ceritakan kebaikkan Lynnity Relief Therapeutic-Grade Essential Oil ..


Lynnity Relief adalah gabunngan propietri minyak yang penting yang banyak digunakan di rumah .. Lynnity Relief sangat baik untuk membantu menenangkan ketidakselesaan kecil dan boleh digunakan di mana sahaja bahagian yang diperlukan Lynnity Relief .. Lynnity Relief Roll-On meinyak penting tulen yang digubah untuk digunakan sebagai bau yang menyegarkan , memberi tenaga dan melegakan kesakitan leher .. Lynnithy Relief boleh digunakan pada bila-bila masa yang diperlukan !

Kegunaan Lynnity Relief 

 • sapukan pada tangan , lengan , kaki , dan lutut seelum dan selepas senaman ..
 • gosok pada bahi dan otot belakang selepas sehharian mengangkat berat di tempat kerja atau semasa bergerak ..
 • gosok di hati atau pergelangan tangan anda untuk meningkatkan mood bertenaga ..
 • semasa kitaran haid , terpaknna padda perut untuk merasai urutan yang menenangkan
 • mampu menenangkan emosi yang tidak stabil
Okay , sekian sahaja perkongsian Yana pada hari nie .. Yanna harap info yang kongsikan inni dapat memberi manfaat kepada anda semua .. Sekiranya ,, anda menginginkan tubuh badan yang sihat serta tulang yang kuat jadikan Botanic Health sebagai makanan tambahan anda dan jangan lupa tenangkan hari anda dan jauhi stress dengan Lynnity Relief  Therapeutic-Grade Essential Oil ..
2 Comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^