Sihat dan Cantik dengan Ostania Manggis AMRITA

Sihat dan Cantik dengan Ostania Manggis AMRITA

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua , Yana yakin ada antara kita yang sudah mengenali produk kesihatan daripada Biofurley ini iaitu Ostania MANGOSTEEN AMRITA .. Sebelum tu Yana nak ceritakan serba sedikit mengenai produk kesihatan ini .. Ostania manggis Amrita ialah minuman yang enak dengan formulasi buah manggis termasuk puri dan kulitnya sekali membuatkan Ostania kaya dengan Xanthones .. Minuman ini diperkaya dengan pelbagai khasiat yang baik untuk kesihatan anda .. Sesuai dengan gelaran manggis sebagai "ratu buah" , minuman ini penuh dengan antioksidan dan ditambah baik dengan campuran ekstrak epal , roselle , acai beri , anggur dan delima ..BEBERAPA FAKTA MENGENAI OSTANIA ..

 • Nilai ORAC antioksidan 14186.98
 • Tiada tambahan gula
 • Tiada pewarna tambahan
 • Dapat mengembalikan tenaga
 • Fungsi terapeutik
 • Pemanis semulajadi
 • Membantu penghadaman
 • Anti-kanser
 • Anti-inflamasi

KEHEBATAN OSTANIA


Nilai antioksidan dalam makanan diukur dlam unit ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity)
oleh National Institute Aging .. Semakin tinggi nilai ORAC , semakin tinggi kandungan antioksidan dan kebolehan untuk meneutralkan radikal bebas .. Ostania mempunyai ORAC yang sangat tinggi berdasarkan kajian dan telah disahkan oleh Universiti Kebangsaan Singapura .. MENGAPA ANDA PERLU MINUM OSTANIA ?

 1. Satu cawan kecil Ostania Manggis Amrita mampu mengembalikan tenaga anda dan menghilangkan dahaga ..
 2. Membantu pergerakan sistem penghadaman sekaligus mampu mengurangkan berat badan ..
 3. Tinggi dengan antioksidan dan membantu dalam peneutralam radikal-radikal bebas dalam badan (anti-kanser)
 4. Membantu sistem pencernaan anda dengan Vitamin C dan juga meningkatkan sistem imun ..
 5. Mempunyai kelebihan anti-bakteria dan anti-fungi untuk melawan jangkitan kuman , fungi dan yis ..


BAGAIMANAKAH OSTANIA DIHASILKAN ?

LADANG -> PEMPROSESAN -> PENGILANGAN -> PRODUK

Saranan penyajian 30ml atau campur dengan air (ratio 1:1) .. Ostania Manggis Amrita ini perlulah disimpan di dalam peti sejuk selepas dibuka ..Okay sekiranya ada yang berminat dengan Ostania Manggis Amrita nie Yana nak cakap awak semua bolehh dapatkan diskaun sebanyak RM10 sekiranya awak klik dekat SINI dengan menggunakan kod kupon : FURCFL15 .. Sekian sahaja ya penerangan Yana mengenai Ostania Manggis Amrita .. Kalau awak semua nak tahu dengan lebih lanjut mengenai produk kesihatan ini silalah layari laman sesawang BIOFURLEY ..

3 Comments

 1. dalam badan kita memang byk radical2 bebas yg blh effect pada kesihatan kita. kandungan radical2 bebabs yg terlampau tinggi blh menyebabkan pneyakit yg sgt2 serious. Ostania manggis yg mengandungi ORAC memang baik jika diamalkan.

  ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^