KITSUI CocoXslite Cara Mudah untuk Mendapatkan Berat Badan yang Ideal

24 March 2021

 KITSUI CocoXslite Cara Mudah untuk Mendapatkan Berat Badan yang Ideal


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Haii semua ! Yana kembali lagi dalam entri bagaimana cara untuk dapatkan berat badan yang ideal secara tak langsung kita dapat singkirkan lemak yang berlebihan .. Nak tahu caranya ? Mudah jer , jom baca │KITSUI CocoXslite Cara Mudah untuk Mendapatkan Berat Badan yang Ideal


Sebelum Yana kongsikan tips untuk dapat berat badan yang ideal dengan hanya mengamalkan KITSUI CocoXslite nie , terlebih dahulu Yana nak kongsikan pengalaman Yana sendiri .. Sejak PKP 1.0 tahun lepas Yana tak sedar yang badan Yana dah mula naik .. Yana tak sangka badan Yana boleh naik sebab sebelum nie Yana makan lah berapa talam pun badan Yana maintain jer .. Baru-baru nie Yana ada timbang berat Yana , mak aih dah 60 kilogram lebih .. Sedih betul rasa .. Nak diet Yana bukannya kuat iman sangat .. Selamat ada yang kenalkan Yana dengan KITSUI CocoXslite nie .. Why not Yana cuba kan sebab Yana ada buat research mengenai produk nie .. Boleh tahan bagus juga faedah dia eh ..


Apa itu KITSUI CocoXslite ? KITSUI CocoXslite adalah hasil gabungan bahan-bahan natural untuk membantu penurunan berat badan disamping dapat menjaga kesihatan tubuh .. Ia memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan .. KITSUI CocoXslite juga dapat membantu kita kawal cara pemakanan kita ..


Perkara penting yang anda semua perlu tahu mengenai KITSUI CocoXslite ini ialah ia bebas daripada bahan-bahan yang berbahaya seperti ; hormon , pengawet , gluten ,GMO , antibiotik dan bahan kimia .. Selain itu , KITSUI CocoXslite juga telah disahkan HALAL dan sangat sesuai untuk Vegan .. 


Pepatah ada mengatakan bahawa mencegah lebih baik daripada mengubati .. Tahu tak apakah tanda yang kita sedang mengamalkan cara pemakanan secara berlebihan ? Kita akan berasa sakit perut , sering sakit kepala , stress , perut kembung dan cepat berasa letih dan mengantuk .. Ops ,memang semua inilah yang sedang Yana alami sekarang .. Maknanya selama nie Yana telah makan secara berlebihan lah .. Aduhh !! Masalah berat badan secara majoritinya adalah kerana kita suka makanan yang berlemak , kurang mengambil makanan yang kaya dengan serat , tiada masa untuk bersenam dan food lover .. Sebiji macam Yana .. Yana memang food lover dan kurang melakukan senaman ..


Terdapat tiga bahan utama di dalam KITSUI CocoXslite nie antaranya ; L-Carnitine , Konjac dan Coco ..

L-Carnitine : 
dapat membakar lemak berlebihan ..
dapat meningkatkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori ..

Konjac : 
menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan ..
dapat membuang toksin dalam badan..

Coco :
membantu mengatur penggunaan tenaga dan metabolisme sambil meningkatkan rasa kenyang ..
rendah kalori & karbohidrat
kaya dengan sumber vitamin B12 ,niacin,riboflavin,vitamin E dan mineral seperti fosforus dan zink ..


Didatangkan dalam sachet yang mudah dibawa ke mana saja .. KITSUI CocoXslite nie sangat sesuai jika diambil sebelum makan tengah hari .. Terdapat 15 sachet dalam satu kotak dan harganya pula agak berpatutan sebab bawah daripada RM40 anda boleh dapatkan KITSUI CocoXslite nie sama ada di Shopee , Guardian ataupun Watsons yang berdekatan dengan anda ..


6 Sebab Kenapa Anda Perlu Pilih KITSUI ?
  1. KESIHATAN - sachet pack yang terhindar daripada serangan bakteria ..
  2. KUALITI - denaturasi takkan berlaku dengan satu hidangan per sachet..
  3. KEMUDAHAN - senang dibawa ke mana-mana..
  4. SEGAR - panduan sachet bukanlah satu prosedur yang mudah ..
  5. VITAMIN dan MINERAL - komposisi bahan seimbang seperti yang diperlukan ..
  6. SACHET POWDER - serbuk + air lebih senang diserap ke dalam sistem badan kita ..


Cara Penggunaan KITSUI CocoXslite 

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam .. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan.. Pastikan anda minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan yang terbaik .. Sebaiknya diambil sebelum makan tengah hari ..



Okay review jujur dari Yana yer .. Yana baru saja mengamalkan KITSUI CocoXslite nie dalam dua hari .. Kesannya Yana tak nampak dengan ketara just apa yang Yana rasa Yana dah kurang lapar .. Yana dah tak kisah kalau nak skip dinner dengan makan nasi Yana akan ambil makanan yang tak terlalu berat or kadang-kadang Yana just minum Milo lepas tu dah rasa kenyang .. Rasa KITSUI CocoXslite nie memang sedap sebab rasa coklat which is Yana rasa semua orang akan menggemari KITSUI CocoXslite nie .. Sudahlah sedap , dapat membantu kita kurangkan berat badan pula tu .. Nice kan ?


Untuk maklumat lanjut mengenai KITSUI CocoXslite anda boleh rujuk maklumat dekat bawah nie :




Shopee : 


Dapatkan diskaun sebanyak 5% dengan menggunakan kod "KITSCOCO" di Shopee Mall Link :





#Kitsui #Kitsuimalaysia #Kitsuilovers #kesehatan #watsonsmalaysia #guardianmy #cocoxslite

Read More